logo

Medicinski pobačaj. Recenzije

Ukupno poruka: 4187

06.24.2015, Tanya
Napisao je prvu poruku noću.
Danas sam otišao do counter.uzi, nema fetalnog jaja, nema ni zgagova. Ali u maternici ima više krvi tekućine. Ozdistka je rekla da je esche tjedan usne. Esche vrijeme na kontrolu Uzd tjedno.

24. listopada, Elvira
Pozdrav, lijepe žene! Imam 40 godina, nema muža, imam odraslu kćer. Kad sam saznala da sam trudna, odlučio sam napraviti medicinski pobačaj, jer se čini da se smatra najsuvremenijim i najsigurnijim načinom za ukidanje trudnoće. Izraz je bio 5 tjedana. Bilo je to uoči svega, u mnogim bolovima, kontrakcijama itd. Ja osobno nisam. Došla sam u kliniku, liječnik je dao Mifepristone 1 tabletu, ali sam tražio 3! Budući da sam pročitao da trebate točno tri tablete. Liječnik je rekao da je učinak bio iz jedne pilule, od tri do istog, ali sam inzistirao na tri. Mifepriston ne uzrokuje razdoblja, blokira hormon trudnoće. Općenito sam pio, nije bilo osjećaja. Nakon jednog i pol dana, apsorbirao sam 2 tablete Misoprostola. Počela je najjača vrućica, a za jedan sat menstruacije su počele bez kontrakcija, bolovi, lagano povlačili donji trbuh i laganu bol. Bilo je puno krvi, s ugrušcima. Trajao je svih 6 dana, ali posljednja 2 dana su vrlo umjerena. Jučer sam došao do kontrolnog ultrazvuka, pokazalo se da je fetalni jaje izašlo, ali su ugrušci ostali malo. Liječnik je davao još 2 misoprostola, apsorbira, ali nema snažne krvi i malo se ugasi. Liječnik kaže da s malim iscjedakom maternica može biti čista. Ovdje se nadam, stvarno ne želim ići u vakuum. Djevojke, možda je to netko? Podijelite molim vas! Bila bih zahvalna!

06.27.2015 marina
Ja sam 40. Pio sam danas s drugom fazom mišolovca, noćno polaganje je dovoljno pola sata, bilo je netko drugi, a propisan vam je i bilo koji drugi lijek, kao što je acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, zapravo shema s 3 tablete je pouzdanija. Shema 1 pilule prvotno je predložila WHO za uporabu u zemljama trećeg svijeta s visokim postotkom siromaštva kako bi se smanjio broj ilegalnih pobačaja, budući da mifepriston nije jeftin. Rezultati europskih kliničkih komparativnih studija pokazuju veći rizik neuspjeha prilikom korištenja mifepristona u dozi od 1 tablete (200 mg). Shema s 1 tabletom mifepristona registrirana je u Ruskoj Federaciji, unatoč činjenici da nijedna klinička ispitivanja nisu provedena u našoj zemlji, ali su korišteni podaci iz kineskih studija. Prema službenim podacima Ministarstva zdravstva Ruske Federacije, učinkovitost programa s upotrebom 1 tablete (200 mg) je oko 77%, ali smanjuje ukupni trošak postupka medicinskog pobačaja, shema s 3 tablete je 97-98% učinkovita. Bilo da vrijedi malo štedi novac, povećava rizik od neučinkovitosti i naknadne curettage, svaka žena treba odlučiti pojedinačno.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 godina, 2 djece
Bok
Prema njezinom svjedočenju, ona je otišla na medicinski pobačaj. Uzd je pokazao 3-4 n.b.
Na liječniku Vipilu 3, kartica 8.06, poslije jednog dana počinje razmazivati. Država je bila normalna. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta počeo je razmazati nešto poslije 7 sati, nazvao sam liječnika, već je rekla da sutra dolazi za dvostruko 2 tablete mira, jer sam mislio da ću uspjeti dvojicu. Nakon 2, poslije usvajanja mira 11.06, počeo je povlačiti bolove, bol je bio lakši nego kad je M. Vidileniya otišao, ali nije tako bogat. PJ viillo 14.06. Embrion je vidio, izgleda kao morsko more i gleda na oči. Zgustov, kao takav, nije pobijedio, i dalje umjerenost vydileniya ići, sutra na ultrazvuku. Ja ću poništiti pretplatu nakon. Žao nam je zbog pogrešaka, pišem s telefona.

21. 06. 2015., Lijepa žena
Imam 40 godina, s odgodom od 5 dana test je pokazao 2 trake, dvije odrasle djece, posao. Ne mogu roditi. Odlučio se za medabort. Liječnik u jednoj poslijepodnevnim satima davao je 200 grama. 1 tableta penkraftona., Nisam ništa osjetio. Nakon 36 sati, naredio sam uzeti 1 tabletu misoprostola, nakon tri sata još 1 tabletu misoprostola.
Pišem, jer na internetu je strašno da je pisano o medabortu, moru krvi, gotovo borbi. Misoprostol je vidio noću, divlje se bojala, pa je otišla u krevet, pomislila da li se iscjedak i bol počinju, probudit ću se. Prva stolica popila je u 12 sati noću, druga u 3 sata, postavila budilicu, u tri sata, probudite jezičnu ploču i spavajte. Otpuštanje je bilo vrlo malo, umjerena bol. Ujutro sam nazvao liječnika, prema uputama, morao sam piti još jedan stol misoprostola u 12 sati ujutro. Liječnik je rekao da li se oplođeno jaje izlazi, nemojte piti.
Potrčao sam u histerikalni liječnik, dobio sam polovicu brtve, rekla je u 9 ujutro piti misoprostol, a zatim u 10 ujutro još jedan stol misoprostola. Pio sam, ležao, odmorio, iscjedak i bol su vrlo umjereni. Tijekom dana došlo je malo žutog mulja. Bio sam apsolutno siguran da pobačaj meda nije uspio, a ja sam htjela ići u vakuum. Moje su mi grudi, osjećala sam se krivom. Liječnik je uvjeravao da je sve u redu. Nisam vjerovao. Na stazi. dan je otišao na ultrazvuk, nakon 36 sati prve tablice. Misoprostol, na uzi uterusa je čist.
I malo je iscjedak, i nema boli, pa je sve individualno!

21. 06. 2015., Svetlana
Pozdrav djevojke, neću reći svoju priču, ja sam 22, još nemam djecu, u dvogodišnjim planovima, zatrudnio sam, napravio dva testa, bio pozitivan. prilike, teško, ali inače ništa. Prošao sam sve testove, 19. lipnja 1515. pio sam jednu pilulu Mifepristona s liječnikom, prvog dana nije bilo ničega osim srčanih bolesti i divljih suza, a 20 je počelo navečer, krv je tekla malo, a donji trbuh bio je vrlo bolan, tijekom menstruacije, probudila sam se tri puta na noć, bilo mi je jako bolno, vidio sam noshpu, jer ništa više ne može biti, u jednom sam pio dvije tablete Misoprostola, prošlo je 10 sati, a nemam mnogo krvi, gotovo mogu reći Ne, bilo je nekakav mali ugrušak, ali mislim da je premalen za plod, imam 2-3 Gödel i zhmvot i bol u leđima i vrlo davanja. od kojih je bila slična, odjaviti djevojke. Doživljavam, nikada nisam napravio abortus s kirurškim zahvatima i vakuumom, bio je i jedan lijek (prije oko 4 godine), ali nije bilo tako bolno i krv je protjecala i bilo je ugrušaka, ali sada ne razumijem ništa.

2015/05/22, Maria
Dobar dan svima! Danas, 05.22.15, napravio sam test ujutro, rezultat je pozitivan. Ne želim drugo dijete, ili bolje, oboje s mojim mužem ne žele. Prije toga su postojali pobačaji, ali i vakumi. Sada želim odlučiti na tabletu. Uskoro odem liječniku. Uopće nisam poznavao taj postupak dok nisam došao na ovaj forum (otvorio sam prvu koju sam dobio, i tako uspješno), shvatila sam da će se to dogoditi kod kuće. Znam što je vakuum. Iz nekog razloga, nakon toga psihološki pate od 8-9 mjeseci. Ja uopće nemam želju ili privlačnost za svog supruga. Samo strah od neke vrste i apsolutno ništa, i bez obzira kako to osjećam. Ovo je vrlo depresivno. Razmišljala je o nadolazećoj noći sve do gnjevnosti. Stoga, želim probati pilule. Neka prođe kao mjesec dana. idemo Možda nakon ove metode neće biti one strašne. neugodna i s jakim gađenjem senzacija.

05.25.2015, Valentine Vasilievna
O razlikama pobačaja s curettageom i vakuumskim aspiracijama opisanim detaljno ovdje www.mifegin.ru

05. 2015., Mira ima 27 godina
A nakon droge morat ćete također moralno potisnuti točno 9 mjeseci. Koja je razlika kakva je pobačaj: vakuum, pilule, kirurške. Postupak je drugačiji, ali značenje je isto. Ukratko, ostavite babykit. Pogotovo jer si ti u braku.

Medicinski prekid trudnoće (MFA) - recenzije

Negativne recenzije

Imala sam dvije djevojke i jedan mama je poznanik. Moj poznanik bio je dobar za 5 tjedana, boljelo je kao tijekom menstruacije, ali nakon tjedan dana ili tako djevojke doslovno 3 tjedna, bilo je vrlo bolno za oboje. Drugi je morao piti jednu pilulu, ali ništa nije proizašlo iz nje, zbog čega nije moguće zatrudnjeti.

Bolje je napraviti vakuum.

Imam 21 godinu, zatrudnjela, nisam željela rađati. Čula je o medicinskom pobačaju, otišla liječniku, razdoblje od 5 i pol tjedana. Liječnik je propisao tablete miropriston i mir. Istoga dana, u 19.00 sati, najprije sam uzela 3 tablete, bez promjena, sve je u redu. Nakon 48 sati, 2 tablete mira, nakon sat i pol, počeo je boljeti i počeo krvariti, još dvije tablete pod jezikom i počeo. Pola sata kasnije, donji abdomen je počeo ozbiljno povrijediti, kontrakcije, samo paklenu bol, mislio sam da neću preživjeti. Krv je bila vrlo jaka, ugrušaka, tri sata nije pustila, mučninu i povraćanje. Gotovo cijeli dan bio je loš, temperatura je porasla. Sljedeći je dan već bio normalan. Sutra na ultrazvuku. Do sada je obilno iscjedak. Srećom za one koji su prošli sve nije tako bolno. Bilo mi je strašno.

Dobro došli! Uzi je pokazao razdoblje od 6 tjedana i 2 dana. Liječnik je rekao: "prekinite". Nakon potpisivanja ugovora i plaćanja, u uredu sam uzela prvu pilulu, dala sam još dvije osobe sa mnom. Sve je uzeo sve do minute - bez rezultata. Dolaskom na kontrolni ultrazvuk, pokazalo se da je embrij živa i razvija. Liječnik je rekao da je u 15 godina prakse ovo prvi put. Nakon toga sam dobio još 4 tablete, koje sam morao uzimati 2 u intervalima od 3 sata. Slijedio sam preporuke, ali ništa se nije dogodilo. Dolazim na recepciju nakon 2 dana, liječnik je rekao da je život zaustavljen, propisani antibiotici, a nakon 2 dana sam stavljen u ginekologiju s dijagnozom. Trudnoća je prestala 7 tjedana, pobačaj med. indikacije. Sada imam kompletan hormonalni neuspjeh, moje razdoblje nije normalizirano na bilo koji način, već sam umoran od pregleda i liječenja. Teško mi je suditi - ovo je prvi pobačaj u mom životu, ali mislim da je sve u tabletama.

Nedavno je bio prijatelj. Tablete nisu funkcionirale, liječnik je nazvao - dali su još nešto, opet nije uspjelo. Tjedan je bio živci. Naposljetku je morala napraviti abortus u vakuumu.

Možda ćete, kao i moja djevojka, biti među onima koji su 95% proglasili proizvođači.

Činjenica da je postignut rezultat dobiva se 10-14 dana. Svaki dan sjedite i razmišljate - možda se to dogodilo. Ne, ne - Uzi kaže nešto drugo.

Ovu je metodu savjetovao prijatelj, s kojim je sve dobro prošlo. Moje tijelo reagiralo vrlo loše: nijedna strašna bol, krvarenje, više ili manje obilato, počela je samo 3. dan nakon uzimanja 4x (! Standardna doza - 2) tableta mesoprostola izvorno je propisana. I trajala je točno jedan dan. Na ultrazvučnim promjenama u položaju jajeta nije bilo vidljivo. Nakon toga slijedi 2 injekcija ne-spa-oksitacina +, kako bi se dodatno stimuliralo kontrakcije maternice. Zero reakcija iz tijela. Kao rezultat toga, 9. dan od početka prve pilule (mifegin), slabo iscjedak krvi postane tamno crveno. Liječnik je dijagnosticirao početak infekcije. Tako je hitno poslan na usisavanje vakuuma. Brzo, pod općom anestezijom, bezbolno. U mom slučaju, pokušaj medicinskog pobačaja samo je dodatna šteta za sebe i oslobađanje novca. Ako još uvijek odlučite da pobačaj na farmi bude točniji s lijekovima protiv bolova. Oni koji pripadaju skupini "nesteroidnih protuupalnih" mogu smanjiti učinkovitost pilula. Ovaj liječnik mi je kasnije rekao, post factum.

Ukupni dojam: Došao je u nesretan "5%"

Nisam to očekivao. Svejedno, to je tako individualno! sve do danas, jednom sam imala pobačaj-vakuum, nakon čega sam mislio da to više ne činim, jer sam se osjećala kao da sam živ. i kasno izazvane lijekom (8. tjedan). Sada 5 tjedana i mogu biti pilule, bio sam sretan, jer sam čuo puno dobrih recenzija koje brzo, bez operacije. intervencija. Mislila sam da bih radije imala malo više boli (budući da je bol svakog mjeseca bio strašan, a imao sam 21 sat rođenja, podnijet ću ga) nego ležati pod nožem.

Otišao sam kod liječnika, napravio testove, ultrazvuk. Dali su 48 sati da misle (prije toga nije bilo takve stvari). Ukratko, dolazim na određeni dan, daju 3 tablete odjednom, a sa mnom 2 nakon 36 sati. Od prvoga nisam imala ništa, glava mi se malo boljela. i ovdje su drugi. Stavio sam ga pod moj jezik na 12 noću, i dok 2 nije bilo ništa (mislio sam da nešto nije u redu), čak sam zaspao. A onda je počelo. zhzhutky bol (stvarno kontrakcije, samo bez prekida), povraćanje, gubitak svijesti. Trajalo je sve do 6 ujutro, nisam znala što da radim. Popio sam 3 opterećenja, malo da bih ublažio bol. Ali o "moru" krvi nije bilo. Srednji sa ugrušcima.

Općenito, sjetio sam se što je porođaj. Sada čak mislim da je bolje trpjeti 15 minuta abortusa u vakuumu, nego toliko mnogo sati da umre.

Pročitao sam toliko mnogo recenzija, zatražio od prijatelja da učine nešto kao da su sve u redu, i to mi se sviđa. Stoga, svaki na svoj način, i ne možeš reći puno krvi, a ne bolno.

Ukupni dojam: nisam očekivao

Dobro došli! Imam dvadeset i sedam godina. Imati sina Kad je bio jako mlad, ponovno sam zatrudnio. No, budući da je dijete bilo vrlo nemirno, a nije bilo dovoljno novaca i strpljenja, odlučili smo se pobačati. Nisam znao o drogi, samo mi je savjetovao. Rekao sam da je najbolje. Odlučio sam. Kakva noćna mora čekala me ispred sebe. Kakve riječi jednostavno nisu morale ukloniti strašnu bol. Popeo sam se na strop. Ništa nije pomoglo. Bilo je jako loše, trbuh mi je trbuh, a iscjedak je zgrušen. Brtvila apsolutno nisu pomogle. Onda su me poslali u vakuum. Sada pijem antibiotike. Neću više pobačati. Bolje je da dijete trpi prvi put, nego da opažaš bol, tjelesno i duhovno. Sljedeći put ću roditi. S radošću!

Nema opće anestezije; minimalna šteta tijelu; bez operacije;

skupo; mnoge nuspojave; moralno teško;

Tako se dogodilo da su nakon prvog rođenja nakon 3 mjeseca zatrudnjela, liječnici su rekli da nakon roda carskog rezima ne smijem roditi u roku od 5 godina. Otišao sam u privatnu kliniku gdje je, nakon ultrazvuka i pregleda, prema svjedočenju liječnika, dobio pilule i savjetovanje s psihologom, pa sam odlučio na medicinski pobačaj. Postupak nije bio jeftin, ali liječnik me uvjeravao da je bezbolan i učinkovit. Dali su mi tri pilule, pio sam dvije dok sam još bio u bolnici, trebao bih treći piti nakon 48 sati, drugi dan osjetio sam se strašno, glavom boljela, osjećala sam se bolesnom cijeli dan i istodobno. Želučana bol, šuga, rezovi. Glava se vrti. Slabost, mučnina, groznica. Nisam znao što da radim, morao sam pokušati preživjeti treću pilulu. Sve se razradilo, nakon što je treća pilula poboljšana, pojavi se ugrušak poput jajaškog prepelica. Moralno sam bila vrlo depresivna, urlajući još tjedan dana. Zatim je otišla u istraživanje, rekli su da je sve normalno. Nakon ovog postupka, psiha je uznemirena, nisam mogla zaspati još mjesec dana, ne savjetujem nikome da preživi ovo!

Neutralne recenzije

Prije 2 godine. Prvo je provela testove, a nakon 2 dana pila je jednu pilulu u klinici i odmah je otišla kući drugi dan kasnije, ali pod nadzorom liječnika, sat vremena kasnije, kao i mjesečno, počela. želudac nije bio jako bolestan.. je li ultrazvuk-fetalni jaje van. Otišao sam kući. tjedan dana kasnije na ultrazvuku.

Liječnik mi je savjetovao da napravim medicinski pobačaj, pregledan, popio mifepristonske tablete, a zatim sjedio dva sata pod nadzorom liječnika. Došao je za 2 dana, davao mi još dvije tablete ispod jezika. Sat vremena kasnije, krv je počela teći, iscjedak, strašna bol u trbuhu, pa sam se popeo na zid. Došlo je do grudica. I tako je moje razdoblje bilo 19 dana. Došla sam do liječnika, napravila sam ultrazvuk, pronašla ostatke jajašca. Na kraju sam još uvijek napravio vakuum.

MA danas. Imam 25 godina, imam bebu. 11,04 vyptla 3 tablete, ništa se ne osjeća. 13.04 druga faza. Dali su 2 tablete mira, nakon sat vremena još dvije. Ouscheniya: kao kod bolesnih menstruacija, krvi s ugrušcima. 3 sata nakon uzimanja pilula, Uzi je učinjeno, rekli su da se sve ispostavilo. Napisali su antibiotik, regulira. Nakon 2 tjedna kontrolira ultrazvuk.

Naravno, moje srce je odvratno.

ne uzrokuje ozbiljnu štetu tijelu

postoje kontraindikacije, koje se teško toleriraju

Da, priznajem, bilo je takvo iskustvo. No, budući da čitate ovo, očekujete da ćete saznati što vi ili vaš prijatelj očekuju, a ne da se bavite moralom.

Ovaj postupak sam podvrgnuta privatnoj skupe ženske konzultacije. Shema je bila sljedeća: nakon što su proveli potrebne testove istog dana, dali su mi pilulu francuskog brenda, pila sam je na licu mjesta i poslala me kući. Usput, postojala je jeftinija opcija, ali liječnik mi je objasnio da ruska produkcija uopće ne misli o tome koliko je lakše za ženu prenijeti sve te mučenja. Stoga je izbor bio očigledan. Rok za prijavu - 4. tjedan.

Od žena Konzultacije na putu kući bilo je 10-15 minuta u koracima. Došla sam bez ikakvih problema, i kao da su čarobni, strašni bolovi u trbuhu počeli kod kuće. Svake su minute postale jače i jače. Bio sam bolesni.

I ovdje je vatromet senzacija počeo za 2-3 sata. Ne želiš preživjeti takav neprijatelj. Samo sam ležao na kauču i oplakivao, suze u mojim očima.

Pakao koji odgovara činu počinjenom.

Shvaćam da je kirurška intervencija još gore, ali neću se pretplatiti na to ako je moguće. Iako se stvari događaju užasnije u životu.

Nažalost, dva puta sam uzimala lijek (u mladosti), ali svaki put je koštalo gotovo 10.000. prije sedam godina bilo je. Sve je prolazilo kroz norme u fiziološkom smislu i sada je sve u redu. Sada planiram željenu trudnoću. U vašem slučaju, možda je vrijedno dogovoriti bolnicu bolnice eon pav u za ovaj postupak postoje certifikati. I općenito, ne savjetujem djevojkama nikome, bolje je piti OK.

Kad sam bio na konzervaciji, tamo su djevojke radile lijekove. Jedan, ali - to se događa da svejedno, onda morate očistiti, ako ne i sve ide glatko. Razgovarajte s liječnikom o svim mogućim mogućnostima i posljedicama.

nedostatak opće anestezije; minimalna šteta tijelu;

vrlo bolno; moralno teško;

Želim razgovarati o svom iskustvu s pobačajem s tabletama. Imam 27 godina, oženjen, sve izgleda normalno, ali onda mi se dogodilo nepredvidivo događaj - trudnoća. Ja nisam jedna od onih djevojaka koje sanjaju o djeci, pa sam imala strašnu paniku i odlučila sam imati medicinski pobačaj.

Potrebno je odmah piti Miropriston, tj. 3 tablete, nakon 36 sati, piti Mirolyut 2 tablete, i nakon dva sata još dvije tablete. I tako, sve u redu! Popio sam prve tri pilule, sve je dobro prošlo. Liječnik mi je rekao da najvažnija stvar nije da povraćamo, stoga je preporučljivo jesti 2 sata prije recepcije i ne jesti nakon recepcije 2 sata! Ovo je nužno.

Uvečer sam pilula pilule, a ujutro kad sam se probudila postala histerikalna. Shvatio sam da radim pogrešno i odlučio spasiti dijete, ali bilo je prekasno. Nazvao sam svog liječnika, rekla je da se nemoguće povući, dijete se može roditi s invaliditetom. Slicno, ali morala sam se okupiti i dovršiti započet posao.

Sljedećeg jutra, pili su dvije tablete Miroluta! U prva dva sata želudac se vrlo bolno uvijala, ali bilo je moguće izdržati. Usput, bol je mnogo jači nego tijekom menstruacije. Zatim je bilo potrebno piti drugu 2 tablete, a onda je započela NIGHTMARE! Ovo je nestvarna bol! Mislio sam da ću umrijeti ili barem izgubiti svijest! Djevojke, dragi, ako to učinite, morate imati blisku osobu koja ne samo da podržava, već u tom slučaju daje anestetičku injekciju! Hvala Bogu da je oplođeno jaje izašlo i nisam morao napraviti dodatno kirurško čišćenje, iako je termin već bio gotovo 8 tjedana. Općenito, ovaj pobačaj je dopušten do 49 dana od prvog dana posljednjeg menstrualnog razdoblja, bio sam 48. godine. Na koncu, sve se razradilo, ali bilo je pakao! Neću reći da sam 100% žao zbog onoga što je učinjeno, ali duša je razorena do danas i mislim da je ovo velika trauma za život! Nakon svakog pobačaja, poželjno je proći rehabilitaciju. Uzeo sam testove za skrivene infekcije, neophodno je napraviti ultrazvuk kako bi se uvjerio da je jaje potpuno, inače postoji svibanj biti upala. Plus ultrazvuk dojke. Sve to treba učiniti ako niste ravnodušni prema Vašem zdravlju!

Pozitivne recenzije

Što ste željeli znati? Ne znam je li dobro ili loše. izraz je bio vrlo mali. je došao. vjerodostojno preporučenom liječniku. napravio je ultrazvuk. popili pilule. došao kući. sljedeći dan - ili u jednom danu - ne sjećam se sve započelo - vrlo malo i malo bolno, ali su mi rekli. što prihvatiti. onda je došao - napravio je ultrazvuk. Rekli su da je to potrebno. da se bolje obavlja fizioterapija. učinjeno 5 puta. Uzi opet - i sve - nema problema. i što vas plaši G?

Sve je dobro, nije izabrala skup lijek, ali naš je ruski jeftiniji. Pio sam 3 tablete s liječnikom i 4 dana kasnije, nakon što sam sat vremena započeo. Nakon tjedan dana, ostaje ići na kontrolni ultrazvuk, ali mislim da je sve normalno, jer je došlo do velikog ugruška, a onda čak i malih. Uzi je pokazao da imam triplet, praktički ne postoji korpus luteum i velika odstupanja, tako da to još uvijek neće moći podnijeti. Stoga, ne tako uvredljivo. Zahvaljujući svima koji su podržali, to stvarno nije zastrašujuće :)

Učinio sam nekoliko. prije nekoliko godina lijekova. Sve je dobro.

Učinio sam, sve je savršeno prošlo. Ali morate ići na dobru kliniku, učinio sam to u DNA!

Prvo, pregledajte, zatim odredite sam postupak. Samo dvije ili tri pilule (nažalost se već ne sjećam) Pijete prvi, dolazite jedan dan, obavite ultrazvuk i pijete drugi, ostanite u klinici, jer fetus počinje izlaziti u obliku krvarenja, ali nije jak (u svakom slučaju, sve je otišlo u obliku menstruacije). Dan kasnije, ponovno obavite ultrazvuk, kako biste bili sigurni da se sve ispostavilo. Kao što je rekao liječnik, ako su medicinski proizvodi visoke kvalitete, tj. nije lažna, onda sve ide savršeno. Komplicirani, u svakom slučaju, nikada nisu bili. Ni uopće nisam primijetio kako mi je sve ispalo: bez boli, bez posebnih znakova. Nekoliko dana kasnije, ponovno pod kontrolom.

Obavijestila sam medicinsku prekid - sve je otišlo bez čišćenja, s takvim prekidom, važno je razdoblje trudnoće do 7 tjedana. Ja se brinem da nema hormonskih poremećaja, ali sam komunicirao s djevojkama, koji su koristili ovu metodu, zatrudnili su od 3 do 12 mjeseci. Usput u inozemstvu, ova metoda je popularna i nije problematična, ali samo za rane datume!

Žalio se na antenatalnu kliniku na naknadu. Prvo je provedeno ultrazvučno skeniranje, uspostavljena je trudnoća, a zatim je razmazan nalaz za infekcije, bili su uvjereni da nema infekcija, dali su zeleno svjetlo. Imala sam rok od 3-4 tjedna. Popili su tri tablete mefepristona. Može ih se žvakati, a ne gorko. U početku, malo mučnine, ali mučnina je prošla nakon što je pila kefir. Prije nego što su me pustili da odem kući, objasnili su mi sve, i dao mi upute i 4 Mirolut tablete. Rekli su nakon 48 sati da piju dva, ako još dva ne rade nakon dva sata. Pio sam dvije pilule u srijedu na 12-00. ništa se nije dogodilo - pio je još jedan. Nakon toga, krv je počela teći, obilno s ugrušcima, želučani bol kao i tijekom menstruacije. Krv je dosta dva dana bila obilna, a zatim je samo umrljala. Sedmog dana, liječnik je rekao da počinje uzimati Regulon, kako bi vratio menstrualni ciklus. Na dan uzimanja prve pilule pilule zaustavljen. Desetoga sam dana napravio ultrazvuk. Sve je normalno.

Odlučio sam imati pobačaj. Htjela sam bez komplikacija. Zato sam otišla na plaćenu kliniku. Prošao sam kroz ultrazvučni pregled i odmah odredio trajanje moje trudnoće. Termin je trajao tri do četiri tjedna. I nakon što su se kretali. Nije bilo infekcije. Nakon što je dopušteno imati pobačaj. Popio sam tri tablete mefepristona. Uopće nije gorko, kao što mi se činilo. Ja sam ih žvakao. U početku sam bio vrlo bolestan. Htjela sam kefir. Pio sam je. Postajalo mi je lakše. Nakon što su me pustili, dali su mi upute na kraju. Osim toga, i četiri tablete Miroluta. Objasnio je da nakon četrdeset i osam sati morate piti dvije pilule. I još dva za dva sata, ako prethodne ne rade. Ali nakon njih ništa se nije dogodilo... krvarila sam se. I vrlo brzo, obilno i s ugrušcima. Istodobno, želudac je ležao u boli. Zatim su dva dana kasnije krvarenje počelo razmazivati. Otišao sam na savjetovanje sedmog dana, kao što sam objasnio. Liječnik mi je propisao još jednu pilulu Regulon. Kao što sam shvatio, potrebno je vratiti moje razdoblje. Döterpela do desetog dana. Otišao sam na ultrazvuk. Sve se pokazalo normalnim

Rani zaključci o prestanku trudnoće

Sve se više suočavamo s reklamiranjem "baršunastog" pobačaja. Ovo je relativno siguran način za okončanje trudnoće. Bez operacije, bez anestezije, zahtijeva samo primjenu određenih lijekova (dakle, lijekova ili tableta).

Sadržaj članka:

Tablete pobačaja

Primijenite ovu metodu u ranim fazama trudnoće, do 49 dana od prvog dana posljednjeg menstruacije.

Do danas koristite sljedeće lijekove:

  • Mifegin (napravljen u Francuskoj);
  • Mifepriston (napravljen u Rusiji);
  • Pencrofton (napravljen u Rusiji);
  • Mitološka (izrađena u Kini).

Mehanizam djelovanja svih lijekova je isti. Blokiran je progesteron hormonski receptor, koji je dizajniran da podupre proces trudnoće u tijelu, i kao rezultat toga, kliničke membrane odstupaju od maternice i izbacuju jajne stanice.

Svi ti lijekovi ne mogu se kupiti u ljekarnama bez recepta!

Faze

Prije nego što prođete postupak, provjerite je li liječnik posjedovao sve potrebne dokumente i dozvole.

  1. Za početak, ginekolog će se pobrinuti da ste stvarno trudni. Da biste to učinili, proći ćete standardni test trudnoće, a zatim ultrazvuk (intrauterinski senzor). Osim toga, liječnik bi trebao isključiti ektopičnu trudnoću;
  2. Pacijent čita informativni list i potpisuje relevantne dokumente;
  3. Ako nema kontraindikacija, pod nadzorom liječnika pacijent uzima lijek. I nekoliko sati pod nadzorom liječnika koji leži na kauču;
  4. Nakon 2-3 sata može napustiti kliniku. Tijekom tog vremena, oko 50% žena počinje kontrakcije maternice i krvarenje;
  5. Nakon 3 dana pacijent dolazi do liječnika za ultrazvuk. Potrebno je osigurati da nema fetalnog jajašca u maternici.

Mnoge se žene pitaju koliko je bolan postupak.

Bol je obično nešto jači nego tijekom normalne menstruacije. Osjetit ćete pulsiranje prsnog maternice. U dogovoru sa svojim liječnikom, možete uzeti anestetik.

Preporuke nakon farmakološkog pobačaja

  • Nakon medicinskog pobačaja, potrebno je apsidirati od seksa 2-3 tjedna: to može uzrokovati krvarenje i pojavu upalnih procesa. Osim toga, jedna od komplikacija može biti promjena u ovulaciji, a žena može postati trudna 11-12 dana nakon postupka;
  • Menstruacija obično počinje u roku od 1-2 mjeseca, ali može doći do raspada menstrualnog ciklusa.
  • Trudnoća se može planirati za 3 mjeseca ako sve bude dobro. Prije planiranja potrebno je vidjeti liječnika.

Video: Preporuke nakon pilula za pobačaj

Kontraindikacije i moguće posljedice

Tablete su moćni lijekovi koji imaju niz kontraindikacija:

  • stariji od 35 i mlađi od 18 godina;
  • uzeti su hormonski kontraceptivi (oralni kontraceptivi) ili je intrauterini uređaj korišten u intervalu od tri mjeseca prije začeća;
  • sumnja na ektopičnu trudnoću;
  • trudnoću je prethodila nepravilni menstrualni ciklus;
  • ženskih genitalnih bolesti (fibroida, endometrioze);
  • hemoragijske patologije (anemija, hemofilija);
  • alergija, epilepsija ili adrenalna insuficijencija
  • dugoročno korištenje kortizona ili sličnih lijekova;
  • nedavna upotreba steroida ili protuupalnih lijekova;
  • zatajenje bubrega ili jetre;
  • upalne bolesti gastrointestinalnog trakta (kolitis, gastritis);
  • bronhijalna astma i druge plućne bolesti;
  • patologije srca i krvnih žila, kao i prisutnost kardiovaskularnih rizika (visoki krvni tlak, pretilost, pušenje, dijabetes);
  • alergijsku reakciju ili preosjetljivost na mifepriston.

Vrlo često, nakon medicinskog pobačaja, hormonalni poremećaji počinju izazivati ​​različite ginekološke bolesti (upala, endometrioza, erozija cerviksa, mioma). Sve to može dovesti do neplodnosti.

Sigurnost bršljanskog pobačaja - mit ili stvarnost?

Kao što vidimo, na prvi pogled ovo je prilično jednostavna operacija, i što je najvažnije, kaže se, to je uglavnom sigurno u usporedbi s kirurškom intervencijom. Međutim, zapravo nije sve što je jednostavnije.

Je li ova "sigurnost" sigurna?

  • Ako barem pobačaj nije bio do kraja. Ozbiljna opasnost za djevojku je nepotpuni prekid trudnoće, koji se manifestira u obliku akutne bolove u trbuhu, krvarenja. S tim simptomima potrebna je hitna hospitalizacija i uklanjanje ostataka zametnih stanica. Obično se izvodi kirurški pomoću oštrog noža kreten. Ova operacija prijeti da će oštetiti zidove maternice, susjedne organe, krvarenje, kao i druge posljedice kirurškog pobačaja.
  • Ako se postupak provodi u pogrešnom vremenu (nakon sedam tjedana trudnoće), onda je moguće i fatalni ishod. Iako postoje desetine dokazanih slučajeva smrti od mifepristona samo u Europskoj uniji, u stvarnosti, stručnjaci se slažu, postoji mnogo više njih, a tisuće su dobile nepopravljivu štetu zdravlju. Dr. Randy O'Bannon, voditeljica istraživanja Nacionalnog odbora za obranu života (USA), smatra da je vrlo teško dobiti informacije o pacijentovoj smrti kao rezultat uzimanja lijekova. Ti podaci prenose se na proizvođača i odmah postaju nedostupni ljudima.

Ne smijemo zaboraviti da je abortus, bilo farmakološki ili kirurški, ubojstvo nerođenog djeteta.

Ako se nađete u teškoj životnoj situaciji i želite imati pobačaj, nazovite 8-800-200-05-07 (hotline, poziv iz bilo koje regije je besplatan).

Recenzije:

Svetlana:

Žalio se na antenatalnu kliniku na naknadu. Prvo je provedeno ultrazvučno skeniranje, uspostavljena je trudnoća, a zatim je razmazan nalaz za infekcije, bili su uvjereni da nema infekcija, dali su zeleno svjetlo. Imala sam rok od 3-4 tjedna. Popili su tri tablete mefepristona. Može ih se žvakati, a ne gorko. U početku, malo mučnine, ali mučnina je prošla nakon što je pila kefir. Prije nego što su me pustili da odem kući, objasnili su mi sve, i dao mi upute i 4 Mirolut tablete. Rekli su nakon 48 sati da piju dva, ako još dva ne rade nakon dva sata. Pio sam dvije pilule u srijedu na 12-00. ništa se nije dogodilo - pio je još jedan. Nakon toga, krv je počela teći, obilno s ugrušcima, želučani bol kao i tijekom menstruacije. Krv je dosta dva dana bila obilna, a zatim je samo umrljala. Sedmog dana, liječnik je rekao da počinje uzimati Regulon, kako bi vratio menstrualni ciklus. Na dan uzimanja prve pilule pilule zaustavljen. Desetoga sam dana napravio ultrazvuk. Sve je normalno.

kuhanje:

Zabranjeno mi je rađati iz nekog razloga, pa sam imao medicinski pobačaj. Imala sam sve bez komplikacija, ali s takvim bolovima da se moja majka nije tugirala. Upravo sam pio 3 tablete no-shpa, tako da bar malo lakše... psihološki je bilo vrlo teško. Sada se smirila, a liječnik je rekao da je sve dobro prošlo.

Elena:

Liječnik mi je savjetovao da napravim medicinski pobačaj, pregledan, popio mifepristonske tablete, a zatim sjedio dva sata pod nadzorom liječnika. Došao je za 2 dana, davao mi još dvije tablete ispod jezika. Sat vremena kasnije, krv je počela teći, iscjedak, strašna bol u trbuhu, pa sam se popeo na zid. Došlo je do grudica. I tako je moje razdoblje bilo 19 dana. Došla sam do liječnika, napravila sam ultrazvuk, pronašla ostatke jajašca. Na kraju sam još uvijek napravio vakuum.

Daria:

Dobar dan svatko! Imam 27 godina, imam sina, ima 6 godina. Na 22, rodio sam sina kada je imao 2 godine, ponovno sam trudna, ali nisam htio zadržati trudnoću, jer je mali bio vrlo nemiran i bio sam mučen. Učinio je med. Pobačaj! Sve je prošlo bez ikakvih problema! Nakon 2 godine ponovno sam se trudila i ponovno sam učinila. Opet je sve prošlo dobro. Pa, to je vrijeme prošlo i ponovo je prekinuo tabletama. I počinje noćna mora! Popio sam pilule koje je liječnik propisao, bilo je jako loše kod kuće, bilo je teško iscjedak! Brtve nisu pomogle! Općenito, užas. Ukratko, djevojke su me poslale u vakuumu... Dva prethodna meda. pobačaj Nije bilo bolno sve je izašlo bez problema! Ali 3 naravno, bio sam užasnut! Iskreno, žao mi je... Sada uzimam antibiotike...

Natalia:

Očigledno je svaki na svoj način. Moja je djevojka učinila. Rekla je, kao da je menstruacija nestala bez boli, komplikacija, samo mučnina...

Ako trebate savjete ili podršku, idite na stranicu (http://www.colady.ru/pomoshh-v-slozhnyx-situaciyax-kak-otgovorit-ot-aborta.html) i saznajte pomoćnu liniju ili adresu najbliže Centra podrška rodiljima.

Želimo vam da se ne suočite s takvim izborom. Ali ako se iznenada suočite s ovim postupkom i želite podijeliti svoje iskustvo, rado ćemo čuti vaše komentare.

Administracija web mjesta protiv pobačaja, a ne ih promovira. Članak predviđen samo za informacije.

Objavljeno 8. kolovoza 2012. u naslovu: Trudnoća;

Djevojke, djevojke, žene... pa se to dogodilo u mojoj situaciji, da sam učinila 3 pobačaja... i sve na različite načine: vakuum, kirurški i tableted. Ne savjetujem nikome da tabletu ((((to je strašno!... kao fizički liječnici i psihički... strašna bol i za 3 dana zeleno... znajući da dijete umire u tebi... nakon takvog pobačaja, drugi MJED odlazi. rekla je da je to normalno. Ne savjetujem nikome... bolje je ići i strugati se... ali najbolja stvar nije da takve pogreške...

Postoje različite situacije u životu. Svaka žena sama odluči što učiniti s trudnoćom.
Ako kašnjenje iznosi 3-4-5 dana, nemojte očekivati ​​čudo. Uzmite test i potvrdite li 2 trake, odmah potražite liječnika! MA se može provesti do 6-7 tjedana od početka posljednjeg menstrualnog razdoblja. No, bolje je to učiniti za razdoblje od 2-3 tjedna trudnoće. Zatim prolazi bez ikakvih posebnih komplikacija i ne zahtijeva nikakav vakuum. Sjetite se, što je dulji termin, to je vjerojatnije krvarenje i kao rezultat vakuumske intervencije!

čitajući komentare, vidim da svatko ima sve drugačije...
napravio med pobačaj, nakon prve faze, teški trbušni grčevi, donji dio leđa, nisu mogli sjediti, morali su se pozirati. otići na recepciju i nakon prolaska prve faze suze su cijelo vrijeme prolazile, nisu se mogle smiriti, teški krvarenje s velikim ugrušcima ovog mjeseca traje 10 dana...
I još jedno pitanje... djevojke, tko od vas je preuzeo hormone prije pobačaja? koje su posljedice? na samom početku sam vidio da je za ovu metu prekida bila kontraindikacija. Uzet sam pilule tijekom trudnoće. upozorila je liječnika, ali nije ni obazirala na to.

djevojke, dragi ne treba se bojati, ja sam 2abortes, struganje i lijekova, što olakšanje, već sam jedno dijete i dugo očekivani ljubljeni rođen je po volji, ali ako ne trebate djecu, nemojte roditi ako nemate snage ili moralne ili fizičke rasti djeca. Razmislite o tome što možete dati svom djetetu: siromaštvo ili sigurnost? ljubavi ili ravnodušnosti? otac alkoholičar? poslati baki? i to će biti dobro za njega ako nije čekao i nije želio? Mislim da je bolje imati pobačaj. u ranom razdoblju, kada srce još uvijek ne pomiče, a kad još nije čovjek, već tek ugrušak stanica, to ga neće povrijediti. bit će mu bolnije shvatiti da ga nitko ne treba

Kakvu dozu pijete Mifepristone, popio sam 1 tablicu. 10 mg, ali menstruacija nije započela već 5 dana. nakon što je pio prolazak pilule. Što učiniti sljedeće. Reci mi...

Početkom 2013. imala sam medicinski pobačaj s Mifepristonom. Bio je u klinici "Relief". Trošak: 21 000 tenge. U ponedjeljak, nakon ultrazvuka, potvrđujući prisutnost intrauterine trudnoće i kratkog razdoblja (4 tjedna), uzeo sam jednu pilulu Mifepristona. Nakon toga, s njima su bila dva sata - u slučaju da identificiraju negativne reakcije iz mog tijela na komponente koje ga čine. Sve je u redu - nema reakcija (iako sam se jako bojao, čitav niz priča o nekontroliranom povraćanju, glavoboljama itd.). Nakon dva sata otišla sam kući, u taksiju osjećala nekakvu bolnu bol u donjem dijelu trbuha, prilično oštra. Ali sve je brzo prošlo. Zatim, tijekom ostatka dana, povremeno su se pojavili neki bolni osjećaji, ali ništa nadnaravno. Bilo je čak i vrlo čudno da praktički nema reakcije - ni iscjedak niti konkretna bol... činilo se da ništa ne bi izašlo. Sljedećeg jutra - točno 24 sata nakon prve pilule - popio sam 3 tablete Misoprostola ili nešto... Sjećam se točno imena. I točno 30 minuta nakon toga, započela je mikropaint - apsolutno ništa strašno, baš kao i vrlo bolna razdoblja. Od tog trenutka, izlučevine su nastavile točno tjedan dana. Što mogu reći o njihovu intenzitetu, prvi dan, naravno, bili su najsnažniji - ali nisu imali potrebu mijenjati brtvilo više od jednom svaka tri do četiri sata... A u drugim danima, intenzitet je bio prilično nizak od čak prosjeka. Morao sam doći do ultrazvuka u 10 dana. Otišao sam, liječnik je rekao da nema ugrušaka i drugih komplikacija, sve je u redu. Zabranjeno je seksati tijekom mjeseca. To, naravno, nije lako - ali iz poštovanja prema svom zdravlju i još uvijek malom, ali nerođenom životu, možete pričekati. I tada je ultrazvučni liječnik rekao da studenti dolaze nakon pobačaja na kontrolnom ultrazvuku, a cijela maternica puna krvi, jer unatoč svemu, oni su isti kao i oni koji su pokopali dijete, ali uopće ne razmišljaju o svom zdravlju... Dakle, ako imate zabrinutosti zbog ove metode, mogu vam točno reći što se dogodilo u mom slučaju što je moguće jednostavnije, nije bolno, a ne zastrašujuće. A isto tako s psihološke strane doista se percipira kao prirodni proces.
I također: usput, zatrudnio sam spiralom. Stavio sam ga krajem veljače ove godine, a točno dva mjeseca kasnije je ispalo - samo se iznenada ispostavilo da je ono što se naziva "na izlazu"... I, naravno, postala sam oprezna, a kad je došlo do kašnjenja od 3 dana, već sam znao točno što je to... Dakle, moj savjet vam je: prije nego što stavite spiralu, razmislite o tome vrijedi li to? Uostalom, pokazalo se da ona možda neće igrati nikakvu ulogu... Dakle, najvjerojatnije nećete moći napustiti dijete - napokon, u vrijeme kada je embrij fiksiran u maternici, više nije bilo, ali ipak, sudeći prema ultrazvuku, bilo je nemoguće napustiti ovo dijete postojala je jaka prijetnja.

Pogriješio sam - nisam to učinio početkom 2013., već početkom svibnja 2013

Je li MA. u veljači 2013. Tako se dogodilo da već imam sin od 6 mjeseci i tada nismo bili spremni za drugo dijete. Sve je bilo dobro za sreću, nisam razumjela što se dogodilo, osjećao se kao da je menstruacija otišla. Sada opet, sumnje na trudnoću, od tjedna kad idem liječniku za pilule

imao je medicinski pobačaj... jučer. Danas je ultrazvuk pokazao da jaje jaje nije uspjelo.
Dali su još dva da ju je jučer vidjela. rekao sam da se preselimo više, skakam i skočim, a general je obavio čišćenje. možda nije uspjelo koliko je to pomaklo?
ako se ne riješi opet, hoće li biti uklonjeni? Što sve to prijeti? Nikada više neću imati djecu (hormonalni neuspjeh je dovršen (masni kilogram na taj način 25...? ((((Što možete učiniti?

Danas je podvrgnuta medicinskom pobačaju.
praktički ne boli, postoji mnogo krvi naravno, ali liječnik kaže da je to normalno. kao što mi se činilo, sve je ispalo zbog toga bilo je čudno veliki bijeli ugrušak (nije bilo)
vrlo sretan!
gdje god pišu o nekom emocionalnom iskustvu, patnji, depresiji itd. - ne vjerujem. to je vrlo slično programu ispiranja mozga za rast stanovništva.
iskustva su bila "što ako ne radi"

Nisam želio dijete i ne želim ga. je trudna kondomom (čak i uvredljivo!)

ako postoji čak i najmanje sumnja u pobačaj, savjetujem vam da to učinite!

učinio je u klinici na jugozapadu (klinika majka i dijete na Oparinu). skupo, ali visoka kvaliteta.

Djevojke, želim vam ispričati svoju priču... susreo sam se s MCH 6 Mjesec. I ona je zatrudnjela, rekla mu je i odgovorila, čula je: "Nemam ti što reći". Zatim se počeo skrivati ​​od mene, ne uzeti telefon, bacio SMS "Nazvat ću te" i nestao. Kad sam pitao zašto nisam pozvao, čuo sam: "Pa, žao mi je, tvoje visočanstvo koje nisi nazvao". Nakon razgovora s roditeljima, pod pritiskom, odlučio je razgovarati. "Ne vidim nikakav razlog za pokretanje obitelji, to je nepristrano, dijete nije razlog, ali samo jedan od argumenata, prvo mi pronalazi pristup i onda mucaju oko vjenčanja. I općenito brinite o svojoj trudnoći "I ODABRIO... Pa, kako roditi ovo.. Popio sam tablete s mefipristonom i 2 dana ništa... Zanemarivalo sam ono što nije radilo na meni... Pio sam prve 2 komade i nakon 2 sata, endometrijski preklopci su se iz mene i tako malena žuta lopta cm1.5 s prugama. Jelly kapsula.. Nakon 3 sata popili su još 2 tabulature mira. Samo je otišao Mes, ali boju nekakve crvene, svijetle.. Nije bilo loše, želudac je malo uhvaćen i bolan kao u običnom Mesu. Dan 5 nakon perfilizma, Janine je počeo piti, 6. dana je napravila ultrazvuk. Sve je dobro. GIRLS, najstrašnija stvar je moralno podnijeti. Stvarno sam željela roditi, a ja ga volim, molio sam na koljenima ispred njega... A sada mislim da mogu sve učiniti za sve. Zašto postoji takva osoba u blizini.. Sneaky... Dakle, ako se nađete u takvim situacija, sve teži i nemojte se bojati. Učinio sam sve što sam mogao... Bog mi oprosti što sam učinio.. Ako imate pitanja, pitaj, odgovoriti ću... Tablete su bile sve ruske Nizhfarm, provjerio datum isteka kod liječnika

Mephipristone je uzeo 3 kartice kod liječnika dana 19.7.2013. U 17:00, mirno vrijeme 13.7.13. U 17:00 sati 2 kartice i poslije 3 sata u 20:00 sati 2 kartice. Janine Pijem od 07.23.13, ultrazvuk je radio 07.24.13

DALJE VIŠE! KAPACITETI NAJVEĆI NA VIŠE OD DRUGOG SOFTVERA! I ČAK OČI ZA OTVARANJE, ANESTEZIJA NE POMOĆI, DROGA OD DIARRHEJE I TOMASHNESSA, KOLEKTIVI SU ORGANSKI ORGANI, POMOĆIO BILO KAKVU BILO KOJU!

Zdravo, 27. kolovoza (utorak) došao sam na pregled na LCD zaslonu, potvrdio sam trudnoću u 4 tjedna, za mene je odmah bilo jasno da neću spasiti, imam prekrasnu, dobrodošlu sonulu za 4 godine. medicinski pobačaj, na koji sam se složio. Istog dana, u njenoj nazočnosti, pio sam prvu dozu od dvije tablete, a nakon 2 sata dopustio sam kući. Nakon 29.08 (četvrtak) došla sam, opet u njezinoj nazočnosti popila sam 2 tablete misoprostola... i onda je počelo.
Donji trbuh počeo se povlačiti, bedra su postajala neprilagođena, bila sam strašna vrtoglavica, vrtoglavica, ali nisam povraćala, nisam mogla pronaći udoban i bezbolan stav. Odjednom je željela otići na zahod, odmah sam požurio, već sjedio, shvatio sam da mi krv izlazi iz mene i kao da je nešto poprskano u WC-u. Pokušao sam pobliže pogledati što je to, ali nisam vidio ništa. Nakon 2 sata dali su još 2 preostale kartice. bolovi u trbuhu su postali umjereniji. neko vrijeme nakon pregleda, pustili su me da se vratim kući... U taksi sam bio u užasnom raspoloženju, nisam želio vidjeti nikoga... danas je 3. dan 31. kolovoza (subota) jer nemam gruda, imat ću dovoljno brtvila za oko 4-5 sati na poslu, ali želudac i dalje vuče, a ne bolno kao i obično tijekom menstruacije. Naravno, bilo mi je moralno teško, sjesti i čekati kad sve umre u tebi i izađe, nepodnošljiva je, plakala! Zabrinut sam da nešto ostaje u meni i moram očistiti curetom, to mi ne daje mir, iako se normalno osjećam, nema temperature, Na ultrazvuku, ja sam samo 12,09, ne mogu čekati kada će mi dugo očekivani reći: "ti si dobro!"

Pozdrav, to sam učinio početkom kolovoza, uzeo sam sve pripreme prema shemi koje je dao liječnik, u početku nije bilo iscjedka, počela sam sumnjati da li je sve u redu sa mnom, nakon uzimanja posljednjih tableta, bol u donjem trbuhu je započeo, kao što je rad, to je trajalo 3 sata, izblijedio je bijelo-žuti ugrušak, bol je nestao, menstruacija je trajala 5-6 dana, otišla na ultrazvuk 10 dana, rekli su da je sve dobro da nema trudnoće. Sada je njezino razdoblje počelo i već je bilo 13 dana. Je li to bilo tako ili nešto loše sa mnom?

Poštovane djevojke, žene, prije nego što odaberete način pobačaja, ako je potrebno, pomno razmislite. Bio sam ponuđen medicinski prekid i složio sam se, poduzimao sve kako treba, pod nadzorom šefa ambulantnog odjela za ginekologiju, nakon što je uzela zadnju pilulu, kao što bi trebalo biti, počela bol u grčevima, ali nekoliko je grčeva izašlo i to je bilo sve. bilo je slabo ispuštanje kave, ali vrlo malo i toksikoza me mučilo cijelo vrijeme, bilo je bolesno. Nakon dva tjedna došla sam, kako se i očekivalo, pregledavala i odmah poslana na ultrazvuk, pokazalo se da amnionska jaja i dalje rastu i dosegnu 6, 5 tjedana, a embriji su se smrznuli i nisu vizualizirani, kao rezultat toga: imam dvostruki stres, kirurški zahvat, upale su propisane, suspendiranje i vaganje svih pro i kontra. I, Bože, spasi duše i spasi nas od ovog grijeha.

Djevojke, prije nego što prijeđete na ovaj korak, razmislite 1000 puta. U dobi od 19 godina rodila sam blizance, dojenjem moje djece do 8 mjeseci kako bih saznala da sam trudna. Koja su djeca ovdje, institut, i tako su hrpa njih. Iako ću iskreno reći da nisam to želio, moj muž uvjeravao, bio je vrlo uvjerljiv. Stariji i pametniji... pod općom anestezijom u 6 tjedana za struganje. Sanjajem da padam u cijev i nađem se u svijetle sobi, ali ja sam dječak. Ljudi koji su blizu, svi žele moju smrt... Ne razumijem što? Što sam im učinio ?! Oni su mi skinuli ruke, noge, nešto reći, raspravljali o kućanskim poslovima, koliko je krvi ostalo... Toliko je! Mnogo me boli, ali ne mogu vrištati! Zatim postaje vrlo lako i vidim se sa strane, mogu proći kroz zidove, objesiti na stropu, kakav prekrasan nebo... A zvijezde... I sve je crno, vrlo crno, u vakuumu. Ja se spustim između neba i zemlje, ne znam gdje sam. I nije me briga. Ne trebam te ljude, ovaj svijet. Svjetlo. Ispred svjetla, idite na svjetlo. Sada saznam što se nalazi na kraju tunela, a baka, koja je umrla prije 15 godina, zaustavlja me. Umjesto toga, shvaćam da je ona, ona je poput oblaka, poput pare... Kaže da, ako zaobiđem ova vrata, neću se vratiti... Ona mi je rekla što je pred nama i da se neću brinuti zbog drugog pobačaja... padam. bolno je i teško disati, kao da je peć bio postavljen na vrh, I GLASA KRETANJA. Sakupljam sve snage i ne mogu... Zvuk, kao da se balon napuhuje, postaje lakše, udahnem i otvori oči, a žena sjedne na mene, u nedostatku. Probudivši se u odjelu s kapaljkom, shvaćam da samo delirij pod anestezijom neće sanjati. Napuštam vrlo teško. Ispušteno samo sljedećeg dana. U hodniku sam čula kako liječnik razgovara s medicinskom sestrom prije no što je krenuo. Ova djevojka čije se srce zaustavilo... Zaustavilo se! BRED... Sve se to dogodilo, a suprug se razveo, ostavljajući pobačaj (nema snova), iako sam mislio da ću učiniti sve što bi bilo više od ovoga i probio gumu s kozom. Dugo smo shvatili, dugo se razveli, ali... do sada sam žao, iako je bio dunce, ali sam morao roditi... Napustio je 2 dječaka. Oženjen, rodio je još jedan. Stavila je spiralno-ektopiku, odsjekla cijev i jaje tijekom operacije, drugu cijev s dvije komisije i jajnikom ukorijenjenim na maternicu i nije na pravom mjestu. Rekli su da puše jajnik i puše jajnika na mjesto... Općenito, nemojte očekivati ​​djecu. Sjećam se dva pobačaja - sramim se, ne, onda sam razmišljala o nečemu drugom, iako je moje srce ispalo krvlju, ali svi griješimo. Reci, glupo? Ne, sretan! Prekrasan suprug, djeco. Da, porođaj je težak - znam sve, sam sam rodio blizance. Jedna glava, druga se okrenula i morala magarca, a treći prokosarili - krupnenky. I nakon svega ovoga, da, želim više! A ako je kći? Ja vodim na sve, neću reći da izravno vjerujem u Boga, ali otišao sam u crkvu... Dečki, imam 5 mjeseci i imam blizance! i bez operacije... I također sam shvatio jednu stvar - Bog daje dijete, Bog daje dijete (zapravo nisam znao). Razmislite prije nego što poduzmete korak, za koje ćete zasigurno požaliti, pitanje vremena. Želim vam sve najbolje! Velika mama. Elena. 34g.

Dobar dan moja je priča... oženjen po treći put... sin iz prvog braka, sin iz drugog braka, muž je umro nakon 4 godine 3 puta u braku... bio je trudan (kao što se ispostavilo tjedan dana prije vjenčanja) kada je saznala da ima mješovitih osjećaja i želi dijete i treće je vrijeme bojao supruga... i odjednom se razvod, i da su sva djeca iz različitih očeva, kao da sam zabavljač... Pa, općenito, rekla sam mužu da nije bio spreman za to, iako sam vidio da još nismo napravili dijete... općenito, odlučio sam imati pobačaj, nažalost, imao sam iskustvo... otišao na recepciju nakon što smo došli iz putovanja medenog mjeseca moja mučenja su počela... 2 tjedna analize i sve ostalo... kao rezultat toga, odveli su me u MA gotovo u 9 tjedana... da sam doživio ovaj užas... dobro je da nitko nije kod kuće i mogao bih vrištati, bol je kao tijekom porođaja... i prošao kao porođaj... najprije namazao početak... a zatim patroliranje... onda je voda otišla i klica je izašla... gdje već su bile oči i olovke... zatim placenta ili slično... satima 5 velikih ugrušaka... kao meso... danas 7 dana... razmazuje i povlači trbuh. Stavio sam klicu u kutiju i pokopao ga u groblju u grobu drugog mrtvog supruga. čak i ako nije mogla spasiti, ali ne razmišljam čak o tome kako bih otišla u toalet... tako da su učinili i njezinu mužu. Sada ono što osjećam emocionalno izvan riječi... gubitak je vjerojatno sa mnom zauvijek. Bog mi oprosti zbog tako velikog grijeha.

Pozdrav, mogu savjetovati Međunarodni kirurgijski centar. Postoje vrlo dobri stručnjaci. Potvrđeno iskustvom.

Ja nikada neću nikada oprostiti. Ja sam 2 puta MA. Depresija je strašna, a sada koje su moje šanse za dobivanje trudnoće? Možda netko zna. Djevojke mi kažu

Imat ću medicinski pobačaj. Pišem i sjećam se sve s drhtavom (ne daj mi daj da se nitko, Djevojčice, držite glavu na ramenima!), A propisujem kontraceptiv ginekologu, tako da se jajnici mogu odmarati (kao što je to rekao liječnik), ali odlučio sam se brinuti za sebe i počela piti vitamine. Pio sam, pa čak i nakon pobačaja, strašnog stresa (kupio sam ženski kompleks vitamina "Lavita" u ljekarni.) Savjetovao me je prijatelj koji je pio kad je imao problema s kosom, strašno ispuštene. ali vitamini rade čuda. Nakon prvog tečaja Enja čelika nokti rastu vrlo brzo, kosa duže rušenja i postati jači.)) Jako sam sretna s njima. Živio do mojih očekivanja.

Nakon istog pobačaja, morala sam se oporaviti neko vrijeme.. shvaćaš kakav je stres za tijelo, nije dan ili dva. Da, raspoloženje je bilo strašno, strašna apatija. Moj liječnik savjetovao mi je da pijem niz hormona, i Lavitine pilule, kompleks vitamina i minerala, kako bi se tijelo nakon toga moglo oporaviti što je prije moguće. Nakon tjedan dana postalo je bolje, bilo je snage da barem nešto napravi, dodaje se energija. I opće stanje tijela se također poboljšalo.

Nakon istog pobačaja, morala sam se oporaviti neko vrijeme.. shvaćaš kakav je stres za tijelo, nije dan ili dva. Da, raspoloženje je bilo strašno, strašna apatija. Moj liječnik savjetovao mi je da pijem niz hormona, i Lavitine pilule, kompleks vitamina i minerala, kako bi se tijelo nakon toga moglo oporaviti što je prije moguće. Nakon tjedan dana postalo je bolje, bilo je snage da barem nešto napravi, dodaje se energija. I opće stanje tijela se također poboljšalo.

Liječnik je rekao da ću danas biti pozvan da sve dobro poduzme, samo mi je bol u donjem dijelu trbuha, a to je bol. Moguće je da pilule jednostavno neće raditi?

Popio sam 10 ginstryl tableta tijekom razdoblja od 8-9 tjedana. Krv je otišla sljedeći dan. Promijenila je mišljenje o pobačaju. Bolnica je rekla da je placentalni gubitak od 3,5 cm, 2 tjedna prokapali, prema rezultatu od 1,6 cm. Kakva je vjerojatnost da ima zdravo dijete?

Pozdrav svima! Također sam odlučio napisati recenziju o MA, jer mislim da je ova tema od interesa za mnoge. Meni se dogodilo da sam s mužem na poslu u drugoj zemlji i nisam mogao spasiti trudnoću. Kada smo vidjeli dvije pruge na testu, dugo nisu mislili i odlučili da još ne možemo priuštiti. Čak i nakon toga, i dalje sam trpio i zabrinut za tjedan dana, tražeći izlaz, ali nisam pronašao ništa osim da imam abortus. Odabrali su MA kao najsigurniji od svih. Kupili smo karte, liječnik mi je dao točne upute i uzeo prvu pilulu u utorak navečer u 9.20. Morao sam uzeti sljedeća četiri u točno 48 sati. Prva pilula nije uzrokovala ozbiljne reakcije, ali bol je počeo kao na početku menstruacije. to je kuhalo u crijevima, stolica je postala tekućina, uvijek ga imam prije početka M. Nakon dva dana istodobno sam počeo piti preostale 4 tablete s intervalom od 10 minuta. Nakon što su zaspao kratko vrijeme. Oko sat vremena kasnije počeo sam. ružičaste krvi, u malim količinama. Tri putovanja na zahod, ali ništa manje. Tada sam zaspao i probudio se točno ujutro s povraćanjem u WC-u. Ja povraćam loše i istovremeno sam osjetio da mi je nešto izišlo. Pogledao sam u brtvu nešto poput mesa ili mrlje tamne boje. Čekali smo malo više. Isto se ponovno dogodilo i mislila sam da je to sve. Mirno je došao i zaspao. Ali osjećala sam da sam počela iscrpljivati ​​krvavo i čak sam osjetila kako je izašla izvan brtve. Budući da sam bio iscrpljen i umoran, zamolio sam svog muža da gleda i zaspala. Odjednom u četiri sata sam se probudio s osjećajem da moram koristiti WC i ustao. Bila je vrlo slaba i pokušala probuditi svog supruga. Nisam uspio, vrijeme je bilo kratko. Ustao sam se naslonio na zid i odlučio sam doći do WC-a, ali to je bila loša ideja. Samo je 5 metara udaljeno od WC-a, ali nisam je mogao prevladati i srušio se točno na vrata i mnogo se krvnih ugrušaka izvlačilo iz mene. Cijeli je kat prekriven krvlju i bio sam histerijski. Onda se moj muž probudio, podigao me do toaleta i počeo plakati. Stvarno se bojim, mislio sam da pilule imaju jači učinak, a vjerojatno mi je uterus bio razderan. Nazvala me liječnika, propisala lijekove kako bi spriječila krvarenje i umirila me. Bio sam apsolutno prestrašen do smrti. Kad me je moj suprug doveo natrag, nakon što sam cijelo tijelo trpio, osjećao sam se kao da odlazim iz posljednje sile. Molio sam se Allahu zbog oprosta i tražio sam da ne odvedem svoj život tako rano. Rekla je da želi vidjeti svoju djecu, toliko više učiniti. Bojao sam se zaspati, misleći da ću umrijeti. Bilo je potrebno pozvati hitnu pomoć, rekla sam mužu kako će nazvati hitnu pomoć i izgubit će mu mišljenje. Sjeo je i blijedo me pogledao. U onim trenucima mrzim ga. Zaspala sam, krv je također bila u izobilju, sav moj krevet bio pokriven krvlju, odjeću. Ujutro sam ga poslao u ljekarna za lijekove i čekao. Dobio je Ditsinon - zaustaviti krvarenje i počeo sam uzimati. Na dan prije ručka imala sam 4 brtvila zaprljana prije ručka, a nakon toga zamijenivši ih pelenama, vidjevši da se malo koristi od brtvila. Drugi dan bio je mirniji, počela mi se apetit i počela sam se oporavljati. Vidio sam puno slatko. Danas je treći dan i nadam se da će to biti posljednji dan da ležim u krevetu. Tako sam sve imao.

Nažalost, također sam došao napraviti ma. Imala sam zamrznutu trudnoću u 4-5 tjedana. O tome sam saznao skoro deveti. Prvi ultrazvuk učinjen je 5 tjedana. Rekli su mi da je sve u redu, nema komplikacija. Tada sam u 8 tjedana ponovno otišao i čuo strašnu dijagnozu propuštenog pobačaja. Naravno, nisam to vjerovao i otišao sam obaviti neki drugi ultrazvuk s drugim liječnicima (potvrđena je dijagnoza (otišao sam u dobro plaćenu kliniku i ponudili da to učinim sa mnom.) Dogovorila sam se jer još nisam rodila, ali kako mi je liječnik rekao da nije preporučljivo napraviti struganje. Mogu reći da je to bilo u redu. Bol je bio podnošljiv, naravno, bilo je puno pražnjenja, ali kad je jaje jaja izašla, osjećala sam se tako lako u trbuhu.

Vrlo zabrinut nakon ma, moralno teško. Duša boli. Žao mi je što sam to učinio, ne znam hoću li zaboraviti i oprostiti. Lijepe djevojke, žene, ako ste upitni hoćete li ostaviti dijete ili ne, nemojte ni razmišljati o tome! Ostavi. Nemojte misliti na probleme koji sprječavaju pojavu djeteta. U mom slučaju, dijete je bilo nepotrebno ocu, a ja sam počinio taj strašni čin emocije. Pomislila sam kako bih bila jedina koja bi podigla bebu i stidjela ga "donijeti" roditeljima. Ali tek sada shvaćam da se prepreke mogu prevladati sve dok je beba živa i dobro. Još jednom, zadržite svoju trudnoću, siguran sam da se nećete požaliti... Stvarno se nadam da ću nakon čitanja moje recenzije nečiji život nastaviti. Sve zdravlje.

Dobro došli! Nažalost, našao sam se u istoj situaciji kao i vi (Recite nam kako se ispostavilo vaš budući život?

Pozdrav Julia! Recite nam kako živite i što se toliko osjećate nakon MA?

Želim podijeliti pozitivno iskustvo u teškom izboru za žene u slučaju medicinskog pobačaja. Pregledi moskovskih klinika koje su vodile taj postupak pomogle su napraviti pravi izbor. Prijavio sam se za Žensko zdravstveno središte u Kutuzovskom, primio sam liječnika Bezuk Laura Valentinovna. Taktno je objasnila sve što se dogodilo, napravio ultrazvuk kako bi potvrdio gestacijsku dob (6 tjedana) i isključio kontraindikacije. Odabrali smo lijek, u mom slučaju je napravljen u Francuskoj, ali postoje i ruske pilule, vi ste vi koji odlučite što trebate poduzeti. Uzmite si vremena za rehabilitaciju nakon pobačaja koji se provodi u ovom centru. Toliko je važno da sve ide bez posljedica i da bi moglo postati trudno i roditi dijete. Općenito sam bio zadovoljan liječnikom i rezultatom. Savjetujem svima da traže pristojnu kliniku. Sretno!

Ja sam MA prije negoli prije godinu dana, ne sjećam se kako sam vidjela pilule, sjećam se samo da je nakon posljednje pilule bilo obilnih razdoblja (promijenio sam 3 maxi jastučića za sat) Moj trbuh je bio malo povučen, a onda sam odlučio ući u tuš i tamo je komad bijele krvave ispalo iz mene S druge strane, odmah sam shvatio da je to embrij, a kad sam vidio, jako sam plakala, plakala, moralno je teško vidjeti, ali sve je to prošlo nakon 2 dana, imao sam 4-5 tjedana, piše da su bolove paklene Nisam imao bol, malo leđa i želudac povučen i sve, i još uvijek malo mučan i sve. Bojala sam se više a, nakon što je pročitao na internetu i čeka s užasom svim opisannogo.Schitayu da su mnogi zastrašeni lako.