logo

Medicinski pobačaj. Recenzije

Ukupno poruka: 4187

12/01/2010 Anastasia
O, djevojke.. Ja sam 30, kćer 11.. Uvijek sam bila protiv abotrov.. Vidio sam Yarinu posljednjih pet godina. Pa, - histerija, depresija, strašna migrena.. Libido je pao na nulu: (više nisam mogao piti ove tablete, a drugi - jedan učinak - hormoni ne odgovaraju meni i to je to! Odlučio sam se zaštititi farmatexom i svim vrstama svijeće.. odmah sam zatrudnio. U početku nisam znao, pa sam uzeo pilule za dijete i pojela hrpu aciklovira (napravila sam tetovažu na usnama). Kao rezultat toga, liječnici nisu dopustili da zadržim trudnoću (konzultirao sam s mnogima). liječnik.. Naţalostan dan, moja glava je otišla oko.. Bilo je vrlo zastrašujuće započeti trag Yushchuyu stage.. U utorak, u 10 ujutro sam pio 2 pilule.. Nemir je počeo, a zatim svjetlo boli. U 3 sata sam popio još 2 tablete.. to je sve tamo i to je otišao.. kontrakcije.. prvi podnošljiv, a zatim.. 7 satima bez pauze, strašnim borbama, kao i tijekom poroda.. vrlo dugo, 7 minuta trčanja i 3 sekunde pauze.. But-shpa ne pomaže, djevojke, stanje je slabo, izlazak iz kreveta je nestvarno!, Nisam ga mogao podnijeti, popio 1 tableta topivog aspirina, zaspao nakon sat vremena.. (liječnik mi je dopustio 1-2 tablete aspirina). Krv izlazi, ali ne ulijeva... bol je slaba, ali podnošljiva.. Djevojke, strašan stres za tijelo! Slabost je nestvarna, osobito u nogama. Sada morate čekati kontrolni ultrazvuk.
Držite se, djevojke. Neka se ovo nikada više ne dogodi na putu!

10.12.2010, Natalia
Djevojke, hello! Imam 23 godine, u studenom imam medicinski pobačaj.
Nakon toga, seks u kondomu, ali nekoliko puta s mužem i bez njega dogodio se ((
U smislu mora doći mjesečno, kašnjenje je već 2 dana.
Recite mi kako ste ga imali. Sve je bilo na vrijeme, pročitao sam da je moguća odgoda do 10 dana.

29. 12. 2010, Natalia
Odlučio sam otkazati pretplatu. Jučer sam imao 21 godinu, a na moj rođendan, umjesto da odlazim na proslavu, odlazio sam u antenatalnu kliniku i uzeo 3 preparativne pilule. Još se ništa ne događa. Sutra će sve početi kad pijem 4 tablete Miruluk s pauzom od 2 sata, svaka po 2 tablete. Kako se to bojim sutra! Dok se ispričavam Bogu za ono što mi je dao, i ja ću ga ubiti, ali ne mogu učiniti ništa drugo, ima puno razloga za to, uključujući i činjenicu da učim o točki i da moj dečko ima 19 godina i studira već treću godinu. Još nismo spremni postati roditelji, pogotovo on. I ne želim biti samohrana majka, s obzirom da nema nikoga da mi pomogne, moji roditelji dobiju denar. Kasnije ću potpisati kako je sve prošlo sa mnom, mogu reći jedno - to je iznimno teško moralno. Zaštićeni smo prekidanim seksualnim odnosom. Nije spasila. Ne preporučam ovu metodu nikome, uvijek u mom srcu znala sam da će me pustiti.

03.02.2011., Olka, 29 godina
mi smo također s mojim suprugom glupa metoda, slažem se, ali ne želim se otrovati pilulama, a spiralna niša je dobra nakon toga... postoje mržnja.

02/07/2011, Lili za Olku, 29 godina
djevojka, ti si tako odrasla osoba, i pišete takve gluposti. pilule ne trebaju biti urezane, trebale bi biti pijane, 1 tab svaki dan, a učinkovitost je visoka, a rizik od onkologije je smanjen, zbog čega takvi snažni stereotipi o hormonskim kontraceptivima nisu jasni. iako ono što mislim. ona je sama napisala tu razinu, kao u Africi. tuga.

16.02.2011., Olka, 29 godina
izli, ili kako si ti, jeste li najpametniji ovdje i je li progresivna? Jesi li doista na ovom forumu? Ovdje govorimo o. i ljudi pišu o njima! po mom mišljenju sve je logično! zašto ste to smatrali smiješnima? - čitala je i nasmijala se. stara sluškinja ili samo budala!

02.21.2011., Lili
Olka, 22 godina, da, po prirodi struke, vjerojatno OVDJE sam pametnija - ja sam ginekolog! ali ne činim pobačaja, a postoji i nekoliko takvih liječnika koji ne žele raditi ovaj neugodan posao, ali to je neugodno - to je vjerojatno samo za nas, većina žena voli da odete na njega mirno i bez žaljenja. Stoga, radije volim ljudima raditi pomažući im da ostanu trudne i podnose trudnoću, a ne da se riješe "letenja". Čitanje, kao i slušanje, stvarno je smiješno, kao što kažu "smijeh i grijeh". nitko od vas ne može odgovoriti na bilo što razumljivo, on-duty izraz "sve vrste situacija se događaju u životu", iako postoji samo jedna situacija - nema mozga da se zaštiti. ali tada će, trideset godina, kucati, ili čak i više, početi trčati - oni rađaju misli, ali oni to već ne mogu. Nadam se da ću ponoviti, zašto ne pišem treći put ovdje?
i ovdje piše o kontraceptivima niske kakvoće, kondomima - da, i drugim preprekama. ali s ostatkom problema se ne dogodi, ako se pravilno koristi? možda bar netko konačno razumije.

08.12.2011., ZAZA
Slažem se i podržavam, ako ne i zadnjih 10 dana.

02.28.2011, Evgenia
Bok Imam takav problem. Pate od policističnih jajnika, više od 15 liječnika je zaobišlo nitko koji mi nije pomogao da podvrgnem dvjema operacijama. S mojim mužem pažljivo pratimo ne-kontracepciju, koristimo samo skupi kondom koji je kupljen u ljekarni, pokušali smo ljekarnu, nisam volio piti Yarin čim sam zaustavio operaciju. Po savjetu gospođe Ruske Federacije Valentine Fedorovna, više ne prihvaćam hormone. I sada imam tjedan dana odgode (trudnoća nam uopće nije korisna), kupio sam dva testa s razlikom od dva dana, rezultat je očito negativan. Jajnici se ponašaju kao da su malo popušteni prije menstruacije, odmah je otišla do ginekologa rekavši da ne vidi ništa. Jajnici su apsolutno normalni. Što mi je stres?

23.02.2011., Olka, 29 godina
Da, kao što znate, nemate pravo, i svi koji pišu ovdje - ne brinu za sve, ti si jedini tako pametan i ljubazan, a djevojke ne brinu za tvoju da su prisiljene da se riješe tvog djeteta. bez iznimke, po prvi put sam to naišla, a to je moralno tužno, i nema NAPRETNOSTI i EXCUSE za to. Samo ako postoje dojki ili majke medicinski dokazi, slažem se. a zametak je manji budući čovjek, ako mu dopusti da se razvije i rodi. ali pobačaj jest, bio je i bit će. to je tužno i bolno... i mogla sam roditi treće dijete - sad mislim da se ništa ne bi dogodilo - jer moj muž, stanovanje, normalni suprug, nije dovoljno - pooštrio trake, itd., djeca imaju razliku od 2,5 godine, mali, ali ne i isti pitch... bilo bi moguće plakati, ali, ali, ali, ali. Žalimo se, tu i tamo pobačaji, tako da ovaj najgori grijeh nije zaobišao mene. detoubiystvo.SEBYA žalio, a ti LILI, ginekologa, misli da sve takve budale, sve, sve, sve, ipak, gotovo svaki prvi je ikada imao pobačaj u svom životu. ni svake sekunde! Samo će Bog to osuditi, a nerođeno dijete. ali ne samo smrtno življenje pored nas.

Početna pobačaj

Prije stotinu godina, domaći pobačaji bili su rašireni. Razlozi su sasvim uobičajeni: nedostatak dobrih liječnika, posebno u ruralnim područjima, strah od javnosti. Pa, prije revolucije, umjetno prekinuto trudnoće u Rusiji općenito se izjednačilo s ubojstvom prema pravilima kaznenog prava. Stoga, nije bilo ničega za razmišljanje o službenoj pomoći. Čini se da je sve ovo u prošlosti. Ipak, još uvijek postoje žene koje obavljaju abortus izvan bolnice. Zašto? To se može objasniti samo potpunim nedostatkom razumijevanja bitne operacije i opasnosti s kojima su ispunjene.

Ako upišete tražilicu izraz "načini kućnog pobačaja", možete pronaći hrpu zastrašujućih načina. Pogledajmo najpoznatije od njih.

Decoction of leaf bay

Ovaj napitak podsjeća na napitak koji bi mogli uspješno usvojiti galantni djelatnici srednjovjekovne Inkvizicije samo po ukusu. Ali to nije najveći problem. Daleko gore je što dijete stvarno umire od izlučivanja. Ali! U većini slučajeva, fetus se ne odbacuje iz maternice. Drugim riječima, ostaci tkiva počinju se raspadati, uzrokujući snažnu opijenost tijela. A ako ne tražiš pomoć u vremenu, to jest, nemojte raditi sve istu struganje, žena će imati trovanje krvi i smrt.

Uzrokuje teške opojnosti tijela. A ako ne tražiš pomoć na vrijeme, žena će imati trovanje krvi i smrt.

Highlander trava

Drugi primjer uobičajene zablude o sigurnom pobačaju. Ova biljka izaziva snažne kontrakcije maternice, što zaista dovodi do pobačaja. Nažalost, ima još jedno svojstvo. Highlander doprinosi oštrom porastu zgrušavanja krvi. Što stimulira stvaranje krvnih ugrušaka, pa stoga dovodi do srčanog udara ili moždanog udara, bilo odmah ili nakon određenog vremenskog razdoblja.

Potiče stvaranje krvnih ugrušaka, što dovodi do srčanog ili moždanog udara

aspirin

Danas u svijetu medicinske prakse, liječnici općenito pokušavaju ne propisati je pacijentima čak iu malim dozama. Stoga, ako vam jedan od vaših prijatelja savjetuje "dokazani i siguran" način: pijte dva pakiranja tableta i ulijte otopinu treće s špricom u vaginu, preporučujemo da pročita literaturu o posljedicama trovanja aspirinom. Ako imate potpuno zdrav trbuh, zajamčena je teška žgaravica i nesvjestica. Bolesti gastritisa mogu lako postati čirevi.

Otrovanje aspirina - kršenje bubrega, konfuzija, psihoza, koma, sindrom akutne ozljede pluća, mučnina, povraćanje, gastritis itd.

Vruća kupka

Očekujuće majke ne mogu se pregrijavati. Ona prijeti pobačajem. No, u kratkom roku vrlo je vjerojatno da će dijete, nakon što je umrlo, odbijeno žensko tijelo. Od visokih temperatura, fetus, nakon što je došao pritisnuti, "drži se" maternice. Rezultat je isti kao kada koristite izvarak listiće - obavezna operacija.

Od visokih temperatura fetus može "držati" maternicu. Rezultat je obavezna operacija.

Početna kirurški pobačaj

Vraćajući se priči, možete pronaći mnogo priča o tome kako su bivše bake u pre-revolucionarnim selima učinile pobačaj s bilo kojom vrstom pribora: šivanje škare, noževi, igle za pletenje itd. No, malo ih zna da je stopa smrtnosti trudnica u našoj zemlji bila najviša u Europi.

Home pobačaji, čak i oni koje izvodi iskusna primalja s diplomom i instrumentom uzeti na poslu, ispunjeni su unutarnjim krvarenjem i upalom. Situacija je komplicirana činjenicom da su takve operacije kod kuće krivično kažnjive. Stoga, kada pacijent osjeća dobro, u većini slučajeva, liječnik koji je izvršio pobačaj gura antibiotike po vlastitom nahođenju i preporučuje da ne ode u bolnicu. Nažalost, ne tako rijetko je kobno.

Home kirurški pobačaj je opasan zbog unutarnjeg krvarenja, infekcija. Može dovesti do smrti neke žene ili njezine neplodnosti.

Kao što ste već razumjeli iz ovog članka, dugo je bilo zabranjeno umjetno ukidanje trudnoće. No, budući da je ogroman broj žena preminulo od operacija u kući, pobačaj je omogućen da se obavlja u bolničkim uvjetima pod strogim nadzorom liječnika. Stoga, ako se život već ispostavilo, tako da morate ići na takvu ekstremnu mjeru - voditi brigu o sebi, svom životu, zdravlju, mogućnosti da imate budućnost djece i otići u bolnicu.

Aspirin tijekom ranog trudnoće: 10 razloga zbog kojih ne koristite lijek

Trudnice u ranoj fazi, u pravilu, liječnici zabranjuju korištenje aspirina. Svaka majka želi rađati zdravu i jaku bebu. Međutim, ne zaboravite ni na vaše zdravlje. Svi znaju da uzimanje lijekova na zanimljivom mjestu treba samo liječnik. Ali mnogi smatraju aspirina kao apsolutno siguran lijek. Međutim, to nije slučaj! Uzimanje aspirina tijekom trudnoće, osobito u ranim fazama, ima posljedice. Kako? - pročitajte dalje.

Acetilsalicilna kiselina u ranoj trudnoći

Glavna komponenta aspirina je acetilsalicilna kiselina. Pomaže kod glavobolja, groznica, bolova drugačije prirode, od poremećaja mozga, srčanih udara i tromboze.

U drugom semestru trudnoće, liječnik može propisati acetilsalicilnu kiselinu ženama. Međutim, doziranje u ovom slučaju iznosi samo ¼ tableta dnevno.

Acetilsalicilna kiselina dobro se bori s glavoboljom, ali je kontraindicirana za trudnice.

Za koje bolesti se aspirin može propisati:

  • Povećana zgrušavanje krvi;
  • Varikozne vene;
  • S kasnom toksikozom, praćeno krvnim tlakom;
  • Reumatizam.

Međutim, s povećanjem doze aspirina, porođaj će biti vrlo teško. Nemojte sami lijekirati. Ovaj lijek može se uzimati samo na recept. Uzimanje tableta aspirina u ranim fazama trudnoće povezano je s visokim rizikom. Stoga, prije nego se pribavi takvom liječenju, razmislite sto puta!

Obično liječnici propisuju aspirin za najstrašnije slučajeve. Stoga, ti pilule ne možete piti sami.

Što se događa ako uzme aspirin u ranim fazama?

Aspirin tijekom trudnoće može na najstrašniji način utjecati na tijelo žene i dijete. Posebno oprezni s ovim lijekom trebali bi biti u prvom i trećem tromjesečju trudnoće.

U posljednjem tromjesečju trudnoće, uzimanje aspirina može dovesti do raznih problema s krvarenjem i jetrom kod djeteta. Također, ovaj lijek značajno komplicira tijek rada. Stoga, pokušajte izbjeći uzimanje acetilsalicilne kiseline tijekom tog razdoblja.

U prvom tromjesečju uzimanje aspirina može dovesti do još lošijih posljedica. Tijekom tog razdoblja čak i najiskusniji stručnjaci izbjegavaju propisivanje ovog lijeka.

Posljedice acetilsalicilne kiseline u posljednjem semestru trudnoće:

  • Renal dijete;
  • Loose stolice;
  • Quinckeov edem;
  • Osip kože;
  • Upala gastrointestinalne mukoze;
  • Piling posteljice;
  • Bolesti dječjeg srca, pluća i jetre;
  • Krvarenje u žena i fetusa;
  • Spazme u bronhiju;
  • Dijafragmatska kila embrija;
  • Plućna hipertenzija;
  • Nerazvijenost ili defekti intervencijskog miokardijalnog septuma;
  • Usporavanje razvoja embrija;
  • pobačaj;
  • Problemi s reproduktivnim organima djeteta;
  • Poremećaji testisa;
  • Cijepanje tvrdog nepca ili usana;
  • Abnormalnosti u razvoju leđne moždine i kralježnice;
  • Nedostatak očne jabučice;
  • Nedostaci srca.

Kao što možete vidjeti, posljedice uzimanja aspirina u ranom razdoblju mogu biti jako tužne. Stoga, kad odgodite razdoblje, ne biste trebali koristiti ovaj lijek tako da ne biste naštetili fetusu ako ste trudni.

Zbog tih razloga, liječnici se snažno protive imenovanju aspirina u prvom i posljednjem semestru trudnoće. Može se koristiti u malim dozama, samo u drugom tromjesečju, i samo onako kako to propisuje liječnik.

Uzimanje aspirina rano ili kako se riješiti trudnoće s aspirinom

Nažalost, u naše vrijeme za neke mlade djevojke pitanje je vrlo relevantno: "Kako raskinuti trudnoću kod kuće?". Rezervirajte odmah, nitko od narodnih lijekova nije apsolutno jamstvo za uklanjanje trudnoće.

Ako odlučite riješiti se trudnoće kod kuće, prije svega razmišljajte stotinu puta. Uostalom, ako se nakon neuspjelog suđenja promijenite i odlučite ostaviti dijete, vaše prethodne radnje mogu dovesti do pogrešnog razvoja. Sjeti se da su djeca cvijeće života, a nitko vas neće voljeti kao i vaše dijete.

Ako govorimo o tome je li moguće ukloniti trudnoću uz pomoć aspirina, onda je nemoguće nedvosmisleno odgovoriti na ovo pitanje. Naravno, cijela pilula (ili dva) pijana rano može uzrokovati pobačaj. Međutim, acetil može dovesti do drugih učinaka. Kao što je abnormalan razvoj fetusa.

Uzimanje aspirina rano može uzrokovati pobačaj

Neke žene tvrde da će tableta aspirina umetnuti u vaginu nakon spolnog odnosa će zaštititi od neželjenih trudnoća. Zapravo, postoji mala vjerojatnost da će to pomoći. Međutim, vrlo je mala. Acetilsalicilna kiselina može imobilizirati spermatozoide, čime se sprječava oplodnja jaja.

Malo je vjerojatnije da nećete zatrudnjeti ako umetnete tabletu aspirina prije spolnog odnosa. U tom slučaju stvorite kiselinski okoliš u vagini, što je štetno za spermu. Međutim, takvi eksperimenti mogu dovesti do raznih bolesti u ženskom dijelu.

Aspirin nije pouzdan način kontracepcije. Naravno, postoji šansa da se na vrijeme ubacite u vaginu, moći ćete imobilizirati spermatozoide, ali moderna kontracepcijska svijeća i pilule su mnogo učinkovitija.

Aspirin tijekom trudnoće: recenzije

Ako vam je liječnik propisao da uzmete četvrtinu tableta aspirina u drugom tromjesečju trudnoće, nemojte ga žurno tužiti! Ovaj je lijek propisan da razbije krv. Drugi semestar nije tako opasno, a četvrtina pilula u ovom trenutku manje je opasna od tromboze.

Recenzije mamaca o uzimanju aspirina tijekom trudnoće:

  1. Liječnik mi je rekao da pijem četvrtinu aspirina prije spavanja, kao lijek za varikozne vene koje sam imao tijekom trudnoće. Uzela je mjesec dana u drugom semestru. Rodila je zdravog i punopravnog dječaka. (Ira, Samara).
  2. Pio sam aspirin četvrtinom prije spavanja za dva tjedna. Napravio sam testove i ultrazvuk, beba je dobro. (Maria, Irkutsk)
  3. Liječnik mi je propisao aspirin, jer su došli loši testovi. Nakon što sam pročitao recenzije o mogućim posljedicama, bio sam jako uplašen, ali kao četvrtina pilule pokazala se u drugom semestru, to bi donijelo manje štete djetetu od debele krvi. (Tamara, Kijev).

Kao što možete vidjeti, aspirin se često propisuje da razbije krv u drugom semestru trudnoće. Liječnici uvjeravaju da se u ovom trenutku hranjive tvari i kisik trebaju slobodno isporučiti djetetu, a tromboza to sprečava. Dakle, četvrtina tableta aspirina dnevno će učiniti mnogo manje zla nego debela krv.

Trebam li aspirin u ranoj trudnoći (video)

Aspirin tijekom trudnoće vrlo je opasan za upotrebu. U ranom razdoblju, to može dovesti do patologije razvoja fetusa, a kasno do teške ili nepravilne dostave ili krvarenja. Tek u drugom semestru, ovaj lijek može se uzimati kao što je propisao liječnik. Pazite na svoje zdravlje, nemojte sami lijekirati i rađate zdravo dijete!

djevojke pomažu

Niste pronašli ono što ste tražili? Pogledajte ostale rasprave:

Vruće limun!

Ne mogu pogledati hranu: (

7ya.ru - informativni projekt o obiteljskim pitanjima: trudnoća i porod, roditeljstvo, obrazovanje i karijera, domaća ekonomija, rekreacija, ljepota i zdravlje, obiteljski odnosi. Na stranicama se održavaju tematske konferencije, blogovi, ocjene dječjih vrtića i škola, članci se objavljuju svakodnevno i održavaju se natjecanja.

7ya.ru - informativni projekt o obiteljskim pitanjima: trudnoća i porod, roditeljstvo, obrazovanje i karijera, domaća ekonomija, rekreacija, ljepota i zdravlje, obiteljski odnosi. Na stranicama se održavaju tematske konferencije, blogovi, ocjene dječjih vrtića i škola, članci se objavljuju svakodnevno i održavaju se natjecanja.

Ako nađete pogreške, kvarove, netočnosti na stranici, javite nam. Hvala vam!

Hoće li aspirin prekidati trudnoću?

Aspirin tijekom trudnoće.

Dugo je poznato da apsolutno svaki lijek i lijek mogu negativno utjecati na tijelo kao običnu osobu, odnosno trudnu ženu. I to nije slučajno, jer razni lijekovi nose opasnost koja, zauzvrat, podrazumijeva višestruke komplikacije. Čak i najopasnija tvar ima u svom sastavu određeni popis upozorenja koje se odnose na trudnoću. Valja napomenuti da neke vrste vitamina također nisu uvijek razriješene za trudnice. Na temelju svega navedenog, postaje jasno da takav ljekoviti i popularni lijek poput aspirina ne smatra se sigurnom tijekom trudnoće. Međutim, značajan broj medicinskih stručnjaka uspijeva propisati lijek ne samo kao liječenje, već u određenim mjestima kao profilaksa.

Pažljivo proučavajući upute, vidjet ćete da je uporaba aspirina tijekom trudnoće strogo zabranjena, bez obzira je li to prvi trimestar, drugi trimestar ili ovo je treći trimestar. Prvo razdoblje određuje formacija i temeljna oznaka svih organa bebe. Zato je lijek u ovom trenutku zabranjen. Drugi trimestar je više lojalan u svojoj biti. No, valja napomenuti da je ovo sredina svake trudnoće, pa postoji izravna veza s prvim i trećim razdobljem. Treći trimestar je poznat po tome što postoji povećanje rizika od nastanka krvarenja već tijekom poroda. I to nije slučajno, jer je aspirin koji može dotaknuti krv, čime se smanjuje izravno zgrušavanje tvari. Na temelju svega navedenog, slijedi da aspirin može prekinuti željenu trudnoću.

Nuspojave od upotrebe lijeka.

Znatan broj medicinskih stručnjaka u svakom trenutku općenito pokušava izbjeći dotični lijek. Prema njihovom mišljenju, bolje je odabrati najosobniji lijek dobiven sličnim svojstvima. Taj se pristup objašnjava činjenicom da se aspirin prepoznaje kao agresivni element u svojoj strukturi, gdje su komponente obdarene raznovrsnim nuspojavama.

Najčešće prepoznate bolesti:

  • redovita mučnina;
  • gastralgia;
  • anoreksiju;
  • alergijske reakcije kože;
  • proljev;
  • problemi s jetrom:
  • oštećenje bubrega;
  • leukopenija;
  • anemija;
  • krvarenja;
  • bubri;
  • meningitis;
  • smanjenje razine sluha.
  • Aspirin, kao popularni lijek, prošao je niz studija usmjerenih na trudnoću i formiranje fetusa.

    U načelu, šteta je dokazana, međutim, tvrdnje su čak i u suvremenom razdoblju još uvijek dvosmislene:

    • Možete slobodno prekinuti trudnoću spontanim pobačajem;
    • povećan rizik od raznih komplikacija u razdoblju trudnoće djeteta;
    • teška krvarenja tijekom porođaja;
    • placental abruption;
    • štetni učinci na rast bebe;
    • perenashivanie;
    • mogućnost razvoja vaskularnih i srčanih poremećaja u fetusu.

    Sigurne doze lijeka.

    Unatoč svemu gore navedenom, postoje i sigurne doze aspirina u pitanju. I ovo nije slučajno, jer to je doza koja igra najvažniju ulogu. To jest, promjena broja aktivno utječe na trudnu majku i, naravno, za dijete. Stoga, aspirin prestaje biti agresivan lijek. Može se zvati pomoćnik na neki način.

    Aspirin, kao ljekoviti lijek, ima sposobnost prodiranja u placentarnu barijeru, koji utječe na razvoj fetusa, samo uz upotrebu vrlo velikog broja tableta ili praha. Točnije, to je više od jedne i pol tisuće miligrama dnevno. U ovom slučaju, postoji opasnost od hipotrofije. Ako se konzumirana doza drastično smanji, otrov počinje pretvoriti u trenutni lijek, što pozitivno utječe na cijeli tijek nošenja djeteta. Posljedično, recepcija aspirina ne više od stotina grama dnevno regulira sam ministarstvo.

    Kada je propisana aspirin

    Aspirin se može propisati tijekom trudnoće kako bi se smanjila groznica ili ublažila tešku glavobolju. Međutim, ta neugodnost može se ukloniti uz pomoć više dobroćudnog lijeka, tj. Paracetamola. Unatoč mogućnosti uzimanja aspirina u malim dozama, još je bolje koristiti u ekstremnim slučajevima.

    Obično se koristi u prisutnosti pogrešnog zgrušavanja krvi. Poznato je da slabo cirkulirajuća krv ili ne tekućina nosi prijetnju. To jest, postoje nepravilnosti u opskrbi hranjivih tvari i kisika za bebu. Stoga se aspirin može uzimati dok nosite dijete s antifosfolipidnim sindromom, kao i ako sumnjate na bolest. U tom slučaju, alat se koristi u smislu četvrtog dijela tijekom dana, a ne više. Ova količina pomaže u sprječavanju redovitih grčeva malih žila, što pozitivno utječe na funkcionalnost posteljice. Pored toga, cirkulacija krvne žile posteljice se normalizira, rizici insuficijencije značajno se smanjuju, starenje istog placente znatno se usporava.

    Unatoč svemu opisanom, važno je zapamtiti da pilule u pitanju mogu okončati trudnoću. Zato je prije uzimanja aspirina trebalo konzultirati s specijalistom, nakon što je prošao prethodno potrebne testove.

    Prekid trudnoće zastarjelim metodama

    Tradicionalne metode pobačaja zabranjene su, ne prepoznaju i oštro osuđuju predstavnici službene medicine. Postojeći neuspjeli bilje su opasni.

    Prekid trudnoće zastarjelim metodama

    lora »Rujan 19, 2012, 16:19

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    cakura1 »Rujan 19, 2012, 16:33

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    Varvara "19. rujna 2012., 23:24

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    Asya "20. rujna 2012, 13:27

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    margo "21. rujna 2012 u 8:40

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    Alina "23. rujna 2012., 00:22

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    Wasp »23. rujan 2012, 3:38 pm

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    margo »27. rujna 2012. 10:00

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    ebi »2. listopada 2012., 23:13

    Re: pobačaj trudnoće staromodne metode

    Alina "02. listopad 2012., 23:19

    Tehnike abortusa

    Pobačaj, unatoč kategoriziranim zabranama ginekologa, još uvijek provodi tradicionalne metode pobačaja pomoću:

    • Prašak senfa - tehnika koja se temelji na kupanju topline (od 42 stupnja) s dodatkom senfa. Kao rezultat toga, opaženi su porast cirkulacije krvi, povećanje intrauterinalnog tlaka i pojava krvarenja. Voće izlazi zajedno s odvojivim krvnim ugrušcima. Kako bi se poboljšali učinci senfa preporučili su usvajanje 150 grama alkohola.
    • Ovaj tansy - u ovom slučaju, trebate 2 male žlice od cvjetova zeljaste biljke. Dobiveni lijek se koristi za utvrđivanje dana kašnjenja. Kako bi se ubrzao spontani pobačaj, ova metoda se kombinira s dostupnim težinama podizanja, uzimajući vruću sitnu kupku. Ako se prekorači koncentracija infuzije, zabilježeni su simptomi teškog trovanja.
    • Tinktura alkohola žutika i dekocija bilja koja izazivaju uterus hipertonije. Upotrijebite žuticu, trogodišnju gentanu, ravnodušnu plavu, močvaru divlju ružmarinu, veličanstven ružičasti karanfil.
    • Mješavina mliječnog joda - za primjenu ove tehnike, pomiješajte čašu mlijeka s 15-25 kapi joda. Ponovljeni unos mješavine uzrokuje porast temperature, potpuno odbacivanje neformiranog fetusa.

    Opasnost od samopodnog pobačaja

    Prekid trudnoće u ranim fazama narodnih lijekova doprinosi formiranju:

    • teške upalne procese;
    • neizlječiva sterilnost, kršenje prirodnog rada;
    • opijenost cijelog ženskog tijela;
    • iscrpljujuće neprekidno krvarenje.

    Budite oprezni! Aspirin tijekom trudnoće je opasan

    U ženskim forumima često se javljaju sporovi o tome može li se aspirin koristiti tijekom trudnoće. Ginekolozi u većini slučajeva propisuju lijek, ne uspoređujući rizike s fetusom i to samo kao preventivnu mjeru.

    Zapravo, treba postojati posebna indikacija za uzimanje aspirina tijekom trudnoće. Uputa za lijek navodi da je njegova uporaba u razdoblju trudnoće kontraindicirana zbog velikih rizika za štetu fetusu.

    Zašto propisati aspirin tijekom trudnoće?

    Aspirin tijekom trudnoće može tanku krv koja je previše gusta i oduprijeti formiranju krvnih ugrušaka. Lijek treba davati isključivo nakon prikupljanja odgovarajućih testova i pri identificiranju određenih komplikacija, kao što je prekomjerno zgrušavanje krvi.

    U prvom tromjesečju uporaba lijeka strogo je zabranjena jer se formiraju vitalni organi i funkcije fetusa. A lijek može uzrokovati nepopravljivu štetu do propuštenog pobačaja u prvom tromjesečju. Također je potencijalno opasno koristiti aspirin u trećem tromjesečju, odmah 4-5 tjedana prije isporuke. To može dovesti do komplikacija u procesu rada.

    Također, uzimanje aspirina tijekom trudnoće može uzrokovati astmu, angioedem, anemiju u majci, disfunkciju bubrega i jetre. Pokazatelj upotrebe acetilsalicilne kiseline je pojava kasne gestoze.

    Preporučujemo videozapis za pregled informacija o aspirinu.

    Rizici i koristi za majku i fetus iz aspirina

    Danas u području lijekova obavljaju se brojna istraživanja za identifikaciju rizika za žene i trudnoću. Postoji nekoliko argumenata koji govore da je uporaba aspirina tijekom trudnoće zabranjena:

    • teška krvarenja tijekom porođaja;
    • plućne i srčane komplikacije u fetusu;
    • perenashivanie trudnoća;
    • prijetili pobačajem i slabim rastom fetusa.

    Kažu djeca! Mi spavamo, majka čita knjigu, Sasha (3,5 godina) počinje cviliti i poziva svog oca da pjeva pjesme. Tata dolazi i kćer kaže:
    - Tata, plakao sam, plakala, jer mi se to ne sviđa.
    A odakle je dobila tu riječ? U redu, pjevamo pjesme, Docha je već prilično pospan, tihim glasom:
    - Sve, tata, idem, spavit ću... Neću plakati. Ja sam zi-ti-m-on-i.

    Istodobno, liječnici preporučuju uporabu lijeka s odgovarajućim indikacijama, što može uzrokovati fetusnu hipoksiju. Međutim, valja napomenuti da lijek u takvim slučajevima ne smije prijeći dozu od 100 mg dnevno. Dakle, lijek iz otrova pretvara se u koristan, i ne prodire u posteljicu, te ima blagotvoran učinak samo na majčin organizam.

    Zamjena aspirina drugim sredstvima

    Da ne biste naškodili nerođenom djetetu, morate koristiti lijek samo pod strogim nadzorom liječnika, u svakom slučaju bez mijenjanja doze. Imajte na umu da je sadržaj komponenti aspirina prisutan u takvim lijekovima kao što su Nurofen, Sedalgin, Ortofen.

    Ako ste zabrinuti zbog uporni boli, možete koristiti Paracetamol od prvog do trećeg trimestra. Ovaj alat je najslabiji, a minimalna doza ne prodire u posteljicu, ali se ne smije zloupotrijebiti. Ako je potrebno imati povoljan učinak na krvožilni sustav, bolje je zamijeniti aspirin s hranom koja sadrži željezo. To uključuje narod, jabuke, kruške, repa, brusnice.

    Ponekad, umjesto acetilsalicilne kiseline, propisuje se Cardiomagnyl. Također je moguće koristiti ovaj lijek ako žene razviju reumatizam. Obavezno pratite stanje ako primijetite neke promjene i slabost - upozorite liječnika i prestanete uzimati lijek.

    Odbijanje od samozprečavanja aspirina, kao prevencija prehlade, kako ga savjetuju prijatelji i rodbina, nije prihvatljivo.

    Spontani pobačaj iz aspirina

    Neznanje rizika uporabe lijeka najvjerojatnije je opasno za buduću mamu i bebu, osobito u prvih 12 tjedana. Postoje slučajevi kada je fetus pretrpio zbog droge. Vjeruje se da je moguće ukinuti trudnoću s aspirinom koristeći visoku dozu.

    Djeca kažu da Arkasha ima 4 godine. On kaže:
    - Sada ćemo pržiti kolačiće?
    - Kolačići nisu prženi i pečeni. Zato je kolačić. Uostalom, kako napraviti pekmez?
    - Kuhajte!
    - krastava?
    - Sol!
    - Pili.
    - Vruće je!
    - I sladoled?
    - Jedi.

    Nezavisna uporaba acetilsalicilne kiseline je neprihvatljiva, jer ne samo da može utjecati na održivost fetusa, nego također uzrokuje kršenje mnogih unutarnjih organa trudne žene.

    U budućnosti, nakon slučajnog prekida uobičajene trudnoće, može doći do komplikacija koje utječu na reproduktivnu funkciju. Postoji hormonski neuspjeh, neke posljedice će dovesti do neplodnosti.

    Pogledajte video o učincima aspirina na fetus tijekom trudnoće.

    Aspirin - razlog prestanka trudnoće u ranoj fazi

    Aspirin svakako zna svakog modernog čovjeka, jer se ovaj lijek može nazvati univerzalnim, jer ne samo da može ublažiti bol, nego i razrijediti gustu zaklon. Ali koliko je korisno za žene koje nose bebe? Pokušajmo to shvatiti.

    Istraživanja pokazuju da aspirin nije preporučljiv za trudnoću u većini slučajeva. Osim toga, čak i ako još niste trudni, ali planirate samo zamisliti, tada je u ovom slučaju bolje ako se posavjetujete sa svojim obiteljskim liječnikom.

    Međutim, još uvijek postoje iznimke od ovog pravila: aspirin u ranoj trudnoći može se propisati ženama koje pate od Hughesovog sindroma, dijabetesa, sindroma antifosfolipida, reumatskih bolesti, preeklampsije, hipertenzije i koji su u opasnosti od pobačaja.

    U svim drugim slučajevima, ovaj lijek može negativno utjecati na dobrobit žene i fetusa. Na primjer, uporaba aspirina se često bori s povećanom zgrušavanjem krvi, ali za ženu koja je u položaju uzimanja lijeka može uzrokovati krvarenje i nedostatak kisika za fetus. S druge strane, ovaj lijek može poboljšati cirkulaciju krvi u placente, starenje posteljice i spriječiti grčenje malih žila.

    Unatoč svim gore opisanim činjenicama, trudnice su kontraindicirane da uzimaju bilo kakve lijekove i aspirin, među njima i bez liječničkog recepta.

    Aspirin. prekid trudnoće

    Dakle, aspirin, prestanak trudnoće nije ugrožen, vrlo je dobar lijek za bilo koju osobu, ali ne i za trudnicu jer brojne studije dokazuju činjenicu da se rizik pobačaja povećava ako se taj lijek koristi nekontrolirano.

    Čak iu uputama za njega piše da je njegov prijem u prvom i trećem tromjesečju kontraindiciran. To se objašnjava kako slijedi: u prvom tromjesečju aspirin može nepovoljno utjecati na formiranje i razvoj fetusa, au trećem tromjesečju može uzrokovati krvarenje, što znači da se stanje žene pogoršava.

    Ako žena redovito uzima aspirin, to može uzrokovati promjenu mjesta, odstranjivanje placente i komplikacije srca i pluća mogu se pojaviti kod djeteta.

    Stoga, tijekom trudnoće, trebate biti vrlo oprezni ne samo uzimati aspirin, već i druge lijekove koji se ne preporučuju sami. Zapamtite da svaka odgovornost za buduće bebe pada samo na vas, a to znači da ćete u svima trebati biti oprezni i razumjeti ozbiljnost vaše situacije. Samo ispravno liječenje donosi pozitivne rezultate, ali ne obratno.

    Kako prekinuti trudnoću kod kuće (abortus kod kuće)

    Neželjena trudnoća može biti razlog za žene da razmišljaju o tome kako prekinuti trudnoću kod kuće. Treba shvatiti - pobačaj kod kuće je dopušten samo u ranoj fazi, do 12 tjedana. Osim toga, takve manipulacije mogu uzrokovati ozbiljne posljedice, uključujući smrt žene.

    Sadržaj članka:

    Prestanak trudnoće kod kuće, bez obzira na odabranu metodu, podrazumijeva kontrakciju maternice, zbog čega žena krvari. Zajedno s krvlju, klica se ispire iz organizama.

    Medicinski pobačaj kod kuće

    Trudnoću možete prekinuti kod kuće uz pomoć lijekova, njihovo djelovanje ima za cilj inhibiciju hormonskog progesterona, koji je odgovoran za očuvanje trudnoće.

    Da biste to učinili, uzmite pilulu mifepristona. Nakon jednog dana trebate piti pilulu misoprostola. Nakon toga, nakon 7-10 sati, žena će osjetiti kontrakcije maternice, izražene grčevitim bolovima u donjem abdomenu. Onda će krvariti.

    Takav medicinski prekid trudnoće kod kuće je učinkovit u više od 95% slučajeva. Na rezultat utječe trajanje trudnoće. Najbolje za medicinski pobačaj kod kuće je do 8 tjedana. Što je termin kraći, to je manje neugodnosti koju žena prima. Dakle, oni koji imaju mali pobačaj kod kuće, očekuju otpuštanje malih krvnih ugrušaka. Ako žena razmišlja o tome kako prestati trudnoću kod kuće, a kasnije (ali još uvijek do 12 tjedana), onda mora biti spremna za jače i bolnije ispuštanje krvi.

    Ova kombinacija lijekova nije jedina kada tražite načine za okončanje trudnoće kod kuće. Prestanak trudnoće kod kuće provodi se uz pomoć hormonskih lijekova.

    Ako se nakon prestanka trudnoće kod kuće povećava tjelesna temperatura žene, počinje groznica, odmah se posavjetujte s liječnikom - došlo je do opijenosti tijela, postoji vjerojatnost sepne.

    Prestanak trudnoće s biljem

    Tradicionalna medicina također zna mnogo načina da se pokrene trudnoća kod kuće. Biljna se medicina uglavnom koristi za to. Pobačaj kod kuće pomoći će ženi.

    Nalazi kipuću vodu, nakon čega ga morate samljeti u kašu, od koje se sok je stisnuo. Potonje se mora razrijediti vodom, koristeći 1 dio soka jarka i 2 dijela vode. Završava proces pripremanja infuzije kuhanja na 2 minute. Rezultirajući sastav se uzima u 10 ml tri puta dnevno.

    Pobačaj kod kuće može se obaviti uzimanjem biljaka koje sadrže određenu količinu toksina. To su tansy. Oni koji traže način kako bi dobili abortus kod kuće mogu napraviti izvarak tansy.

    Da biste to učinili, sipajte 100 g trave 800 ml kipuće vode, nakon čega smjesa treba staviti na vatru i kuhati 5 minuta. Pustite da juha odstoji 2-3 sata i uzima 10 ml svakih 4-5 sati.

    Ova metoda prestanka trudnoće kod kuće temelji se na tome da toksini koji djeluju na embrij dovode do njegove smrti. Tijelo žene u većini slučajeva nastoji se riješiti mrtve klica. Međutim, postoji rizik da abortus kod kuće neće donijeti željeni rezultat, ali će naštetiti fetusu najviše trudne žene. To znači da se pobačaj kod kuće neće ostvariti, ali ponekad će se povećati rizik od djetetova patologija.

    Stari način pobačaja

    Kako prekinuti trudnoću kod kuće, mislila je više od jedne generacije žena. Jedan od starih načina pobačaja kod kuće je uzeti vruću kupku, na koju se dodaje senf.

    Trudnica bi trebala trošiti što je dulje moguće u kadi, a povremeno možete dodati toplom vodom kako biste spriječili da se kupka ne ohladi. Ovaj postupak dovodi do širenja krvnih žila, povećane cirkulacije krvi i stoga - smanjenje maternice. Fetus je protjeran i ide uz krv.

    Međutim, ova metoda kako imati pobačaj kod kuće smatra se jednim od najopasnijih. Krvarenje je prouzročeno, tako da žena može umrijeti zbog opsežnog gubitka krvi.

    Bez obzira na metodu rješavanja problema neželjenih trudnoća, treba proizvesti određeni algoritam:

    • - Prije nego što razmislite o tome kako prekinuti trudnoću kod kuće, trebali biste utvrditi trajanje trudnoće. Ovisit će od njega da li je moguće da se riješi djeteta, koje od opcija za pobačaj kod kuće odabrati;
    • - Odaberite najbolji način za ukidanje trudnoće kod kuće. Provedite postupak pažljivo slijedeći sve preporuke;
    • "Prođite kroz ultrazvuk kako biste bili sigurni da jaje potpuno ostavlja maternicu". ako se to ne dogodi, žena čeka upalu koja ponekad dovodi do potpuno uklanjanja maternice, pa čak i smrti;
    • • Ako ultrazvučni pregled pokazuje da maternica nije potpuno ispražnjena, liječnici će ga očistiti, nakon čega će propisati tijek antibiotika i lijekova za smanjenje maternice.

    Stoga, kućni pobačaj je ozbiljan postupak koji je neophodan samo za male razdoblja trudnoće ili da je potpuno napusti. Pobačaj kod kuće ne bi trebao značiti potpuni odbijanje posjeta zdravstvenim ustanovama, budući da ih žena još uvijek mora posjetiti kako bi se uvjerila da je trudnoća prekinuta i da ništa ne ugrožava njezino zdravlje.

    Također treba shvatiti da samozapošljavanje trudnoće ne jamči 100% rezultata, može uzrokovati razvoj abnormalnosti fetusa i biti opasno za ženu.

    Prije pet dana došlo je do takve situacije: nije bilo konkretne koncepcije, to jest, takav punopravni seksualni odnos, čovjek je samo umetnuo i izvadio svoje genitalije bez kondoma, mb / cm 3-4, više puta (nije završio). Sad se neću seksati, ali pokazalo se da ne želim da takav zlobni čin pretvori u loš događaj. Pročitao sam podatke koji iz muškog maziva, iscjedak, možete također zatrudnjeti (i to je vrlo loše u mojoj situaciji). Ovo je već peti dan, mučilo me pomisao na trudnoću i ne mogu spavati normalno. Postinor je prekasno za piće, a ja zapravo ne znam da li sam trudna ili ne, ali počela sam primijetiti da je moj apetit započeo, prsa su mi boli (uvijek imam prije menstruacije, i po načinu na koji bi trebali početi za 10-15 dana), ali iznenada to boli za trudnoću? Molim pomoć da utvrdim je li trudna ili ne, a ako ne, a zatim zbog prevencije, prekinuti trudnoću, ako to može biti, ne mogu više čekati (to nije u mojim okolnostima). Čak i ako nešto poduzmem protiv trudnoće, a ja uopće nisam trudna, onda je tako, bilo koji način koji mi je potreban za moj mir uma. Čitao sam da možete uzeti mifepriston i misopristol, glavna stvar je osigurati da trudnoća ne dogodi u bilo kojem slučaju, pomoć, molim. Ne mogu apsolutno otići do liječnika.

    Znam, imam takvo pitanje. Očekujem pojam. Želim izazvati pobačaj mlijeka s hranom, ali dajem dijete s djetetom. Što se može dogoditi?

    Imala sam seksualni odnos s dečkom, on je stavio kondom, ali samo je njegova sperma skliznula i mislimo da je pao u vaginu.

    Došla sam mjesečno i iscjedak nije bio izdašan prvoga dana kad sam spavao s tipom i odmah su završili Želim znati ima li šanse da sam zatrudnjela i što da radim ako da kako da se riješim

    Mne toje nujni tabletki ne u menea 12 nedelja i abort ne hoteat delati.cto znaet shto delati jdu otveta

    Victoria, a zainteresiran sam za informacije o troškovima i isporuci, zahvaljujem unaprijed

    5. svibnja sam se seksala s mojim mladićem, bez kondoma)
    7. svibnja sam otišao mjesečno)
    molim te reci da mogu biti trudna

    Ja sam djevica, ejakulacija na mojim gaćicama, shvatila sam da je to bilo prije početka menstruacije, ali nisu došli (tjedan dana i malo kasnije). možda zbog stresa? reci mi... to su osip. sada vrlo zabrinuta. što se može učiniti? osim za test i putovanje liječniku.

    Pobađao sam pobačaj. Isprva je marljivo podešavala tijelo da odbije dijete, a zatim prijatelj s nogama gazi na trbuhu. Bilo je malo bolno, malo ugodno, djevojka je pritisnula njezine noge pritisne ih izravno u trbuh. Tramplirano negdje na sat. Nakon otprilike pola sata trbuh se trudio, a menstruacija je počela. I izašao je iz mene

    Dobro došli!
    Molim te, recite mi!
    S mladim muškarcem odlučili smo da ne razbijemo himen i da imamo analni seks. Čitala sam da s ove metode možete zatrudnjeti ako sperma uđe u usne.
    Imao sam odgodu od 6 dana. Zatim su mjesečna razdoblja počela, kao i obično tri dana opsežnog iscjedka, 3 dana slabog pražnjenja, 1 dana premazana. Tijekom menstruacije, trbuh mi se povećao i povećava se težina. Počeo je povrijediti bol u trbuhu i srcu.
    Nakon kraja mjeseca prošlo je 2 dana.
    Može li ovo biti trudnoća? Ili možda je zbog činjenice da je ohlađeno !?
    Zbog strašnog rasporeda rada, ne mogu otići liječniku.
    Hvala unaprijed za vaš odgovor i pomoć. Imam 30 godina.

    Ako idete mjesečno onda više niste trudni i od analnog, štoviše, ne može biti trudnoće

    Ako idete mjesečno, znači da više niste trudni

    5. svibnja sam se seksala s mojim mladićem, bez kondoma)
    7. svibnja sam otišao mjesečno)
    Možete li mi reći ako mogu zatrudnjeti?

    Pozdrav, postojala je intimna veza s djevojkom bez kondoma, semestra nije se pojavila unutar vagine, ali se dogodila u abdomenu, ali onda se ispostavilo da je sperma klizila niz vaginu. No, sperma je malo malo unutar vagine preciznije za usne, ali nije bilo ništa dalje. Odmah su čistili sve pod čistom i za 30-40 minuta popili pilule s post-inolom i u danima 2 tablete. Neki opisani simptomi nakon posljedica nestali su. Neposredno nakon primjene 1 i nastavka nakon 2 tablete. Prošlo je 2,5 tjedana od intimne komunikacije. Mjesečno treba već početi, ali još uvijek nisu tamo i znakovi njihovog pojavljivanja na simptomima. Trudnoća. Prsa ne progutaju i nema mučnine. Je li moguće da je djevojka trudna?

    Pozdrav, imao sam seks s djevojkom prije 2,5 tjedna bez kondoma, 2 puta je došlo do erupcije sjemena koja nije bila u vagini, već na djevojčinu trbuhu. Nakon završetka seksa će se vidjeti sperm staklo niz vaginu i odmah obrisati s vlažnim maramice sve. Nakon toga, nakon 30-40 minuta, popila je 1 pilulu post-inola i jedan dan poslije, 2 pilule. Neki simptomi učinaka ovog lijeka su nestali. Djevojka bi trebala započeti svoje razdoblje i nisu ni zakazane. A što bi mogao biti razlog? I može li biti trudna? I kako se riješiti trudnoće? Nakon 1 ejakulacije, istisnuo sam spermu iz mog penisa u maksimum. A kad sam ubijen i osjetio da više nema spermija unutar penisa, ponovno sam počela seksati. Odgovorite što je prije moguće. Hvala ti.

    Pozdrav! 11. svibnja bili su menstrualni, a onda sam se seksala, a 7. lipnja imala sam krv, stavila sam brtvila, ali krv je prestala i kasnije sam kupila test što sam trudna što učiniti? Možete li mi reći kako prekinuti trudnoću?

    Pozdrav! Prošli mjesec je bio 11. svibnja, ali nakon što je krv prošla 7. lipnja, stavio sam brtvila, ali krv je prestala kasnije. Kupila sam test. Trudna. Što da radim? Sada ne mogu roditi nema mogućnosti, molim te, recite mi što da radim?

    Posljednja menstruacija bila je 11. svibnja, a 7. lipnja počela sam krvariti, mislio sam da je mjesec prošao, stavio sam brtvila, prestali su ići, primijetio sam kako trbuh raste i bila trudna!

    Dobro došli!
    9. lipnja bio sam angažiran u seksu s djevojkom, moj je rok bio na 15., nema. Nakon spolnog odnosa, otišao sam u tuš, a zatim otišao u WC, sve se činilo normalnim, ali danas kaže da je često počela ići na zahod i bijelo pražnjenje,
    Što to znači?

    Djevojke, imala sam neželjenu trudnoću, također nisam znala što da radim i kako da budem, savjetovali su liječnika, pomogli su mi vrlo brzo i kompetentno, jako sam zahvalan, ovdje je poruka e-pošte

    Margarita, hvala! Napiši elektroniku.

    Pozdrav, molim te, imam dojenčad 9 mjeseci i 3 tjedna beremina, kako se riješiti trudnoće

    Djevojke pomažu. Trudna pojam je mali. Nije moguće roditi, beba 9 mjeseci. Možda pilula ili narodni lijek!?

    Pomoć djevojkama! Pojam je mali, mogu pilule ili narodni lijekovi

    Nemojte biti budale. Samo liječniku.

    Recite mi, radi li se metoda pobačaja uz pomoć mlijeka i joda?

    Radi li metoda s mlijekom i jodom?

    Prije pet dana došlo je do takve situacije: nije bilo konkretne koncepcije, to jest, takav punopravni seksualni odnos, čovjek je samo umetnuo i izvadio svoje genitalije bez kondoma, mb / cm 3-4, više puta (nije završio). Sad se neću seksati, ali pokazalo se da ne želim da takav zlobni čin pretvori u loš događaj. Pročitao sam podatke koji iz muškog maziva, iscjedak, možete također zatrudnjeti (i to je vrlo loše u mojoj situaciji). Ovo je već peti dan, mučilo me pomisao na trudnoću i ne mogu spavati normalno. Postinor je prekasno za piće, a ja zapravo ne znam da li sam trudna ili ne, ali počela sam primijetiti da je moj apetit započeo, prsa su mi boli (uvijek imam prije menstruacije, i po načinu na koji bi trebali početi za 10-15 dana), ali iznenada to boli za trudnoću? Molim pomoć da utvrdim je li trudna ili ne, a ako ne, a zatim zbog prevencije, prekinuti trudnoću, ako to može biti, ne mogu više čekati (to nije u mojim okolnostima). Čak i ako nešto poduzmem protiv trudnoće, a ja uopće nisam trudna, onda je tako, bilo koji način koji mi je potreban za moj mir uma. Čitao sam da možete uzeti mifepriston i misopristol, glavna stvar je osigurati da trudnoća ne dogodi u bilo kojem slučaju, pomoć, molim. Ne mogu apsolutno otići do liječnika.

    Dobro došli! Imam kašnjenje više od tjedan dana. Došlo je do odgode od pet dana tog mjeseca. Testovi su negativni. Ne znam kako bih mogla znati ako sam trudna?

    Bok, molim te, molim te, jutro sam letio, ne možeš se obaviti

    Pozdrav. Trudna sam. 8 tjedana. Kako prekinuti. Pomozi molim

    Šokiran sam! Djevojke, jeste li u redu s tvojim glavama ili što? Ne želiš djecu, prekinuti u klinici, ali ovdje ne tražite odgovore na tvoja "pametna" pitanja i nemojte piti nikakvu hranu unutra, kako biste se brzo naklonili.

    Mjesečno ne 4 mjeseca, liječnici kažu da nisu trudni, što bi mogao biti razlog

    pakdkachit yak pobbutsya vagtnostС 3 tjedna doma

    Pozdrav! Pitanje je ovo... nakon rođenja njezine kćeri staviti spiralu. Tako... otkrio sam da je trudna. Naravno, trudnoća nije poželjna. što učiniti? Neće se pobrinuti za oboje ((i suprug nije tukli muža, a jučer ju je pretučen (((pomognite mi kako izazvati porođaj ili nešto ((((

    Mladi su glupi, zna li netko što nosiš ovdje? Idiot. Prije nego što nekome netko pročita knjigu. I ne kažite ostatak.
    P.s. Najviše se osmjehnulo o nevinosti u 30 godina. Dury blah.

    Užas, ljudi u kojima mozak i osnovno obrazovanje. S takvom inteligencijom kao i ti, apsolutno je zabranjeno da se seksate i razmnožite. Pročitajte najmanje elementarne informacije s Wikipedia i NORMAL medicinskih web mjesta. Za one koji su posebno "daroviti": 1) ne postoji medicinski pobačaj kod kuće, samo pod promjenom doktora, budući da postoji veći rizik od krvarenja. 2) Nije moguće zatrudnjeti putem analnog seksa. 3) NEMOJTE POKUŠATI ODGOVORNU KUĆU - PROTIV, U FARMACIJE SREDIŠNJIH SREDSTVA.

    Zametak je izašao sam po sebi i test pokazuje trudnoću da to može biti.

    Horor. 21. stoljeće u dvorištu. Čast i užas doista može biti. Mnogi prekrasni parovi tijekom godina ne mogu zatrudnjeti, a onda sve. Elementarne biološke osnove ne znaju... kampiranje, a onda se bojati zatrudnjeti!

    Početkom ovog mjeseca imala sam nezaštićeni seks i sve je bilo u redu. tip je završio na meni, a ne u meni
    24 Bio sam testiran za koledž i moja analiza razmazivanja nije ništa loše ili ono što sam bila trudna nije pokazao
    ali na 28. moj mjesečni period nije došao
    recite mi jesam li mogla zatrudnjeti, jer sperma nije ušla u mene i analiza razmazivanja nije pokazala ništa loše

    blaaaaa koliko gluposti. sramota

    Pozdrav, imam 16 godina prije 17 Imam kašnjenje u menstruaciji, molim te pomozi mi da zatrudnim ili ne. Ispitivanje pokazuje 1 štap, a drugi kao takav i ne. Žao mi je zbog grešaka da nisam ruski!

    Djevojčice koje nemate

    Analiza razmazivanja trudnoće neće se pokazati

    Molim te, molim te, s mojim mladićem dvije godine. Seks često i bez kondoma. Najčešće završava na površini. Prije otprilike 2 tjedna bio je posljednji put, tjedan dana kasnije donji abdomen je počeo povrijediti (i to je još uvijek dva tjedna prije menstruacije), a mučnina iz oštrih mirisa nadražuje sve. Prije toga, to nije bilo promatrano.

    Slušajte savjetnike, savjetuj me, a odrasla žena od 25 godina)))))) jebati je tjedan dana prije primitka prvog paketa OK. nije bilo više jebeno do sada (odvojili smo se), proteklo je 5 mjeseci, započela je druga pakiranja i 3 dana su imali male količine cimeta. otišao je 3 paketa i ponovno skidao 3 dana. Općenito, kašnjenje je već 2 dana i nema ništa osim korich snot. Što učiniti? trčati u bolnicu ili piti valerianchki?

    ljudi pomažu. Imala sam seks 20. kolovoza. nakon što je bila mala žutica 3 ciklusa menstruacije. upravo sada db mjesec, ali nema odgode za 4 dana. Seks nije od kolovoza! Prihvaćam ok, ali pio sam ih u rujnu. Može li doći do kašnjenja zbog prijema OK (kao što tijelo nije naviklo) ili je to B? Moj prijatelj mi je rekao da kad je njezina mama letjela, njezino mjesečno razdoblje je otišao. Imam 20 godina

    Pozdrav, 25. listopada imala sam abortus. U prvim danima studenoga postojao je spolni odnos bez kondoma. Danas je 23. studenog, ali nemam mjesečno. Mogu li biti trudna? Ako je tako, na koji način je bolje riješiti se trudnoće?

    Zdravo, vrlo teška situacija, moja supruga i ja već smo se vjenčali već 10 godina, ali nedavno mi je promijenila i postala trudna 14-15 tjedana, kako mogu spriječiti trudnoću u tom razdoblju bez posljedica

    Ovdje su moroni. Nema riječi

    Šokiran sam nekim "djevojkama"!
    Naučili su spavati s ljudima, ali nisu naučili kako provjeriti jesu li trudni ili ne. Pa, ovdje je prava stvar, gdje na forumu mogu znati jeste li trudni ili ne ?! Test za određenu trudnoću koji će vam pomoći. Ili ultrazvuk u privatnoj klinici, boji se pisati u banke... Zato vas nitko ne može savjetovati ako sumnjate jeste li trudni ili ne. Da biste započeli, samo saznajte, a zatim zatražite savjet.

    Pills za pobačaj, bilo da se prodaju u ljekarnama? Cijena? S receptom.

    Imam neželjenu trudnoću! ((Samo 4 mjeseca za dijete da se c / c riješi kod kuće).

    Jučer je moja djevojka prouzročila pobačaj ako se gazi. Trampling je prilično uobičajen način pobačaja. Ležao sam na podu i napao trbuh, prijatelj joj je stavio noge i počeo ih pritisnuti sa svojom snagom u intervalima od 15-20 sekundi. Pobačaj je ustao negdje u sat vremena.

    Djevojke! Ako imate dijete i ponovno ste trudni, to nije razlog za kraj trudnoće! Naravno, teško je nositi rastući trbuh i istovremeno medicinsku sestru s malim djetetom, a nakon poroda to je još teže, s dvije male bebe! Pogotovo ako nema nekolicine asistenata - majki, sestara, svekrva ili barem prijatelja, od kojih se može tražiti jednostavno odlazak u trgovinu... Ali sve poteškoće mogu biti podnijele! Djeca rasti brzo, i postat će lakše, nakon godinu ili dvije, starac u dječjem vrtiću će dati, a zatim duboko udahnuti, vrijeme će letjeti, djeca će biti prijateljski, uvijek zajedno, to je u redu kada je brat ili sestra! Moja je sestra bila tako, ne bojala se rađati, bilo je teško, ali ništa, djeca odrastaju! Netko kaže - nemojte povući drugu (treću) materijal.. Glupost! Druga dijete je jeftinije, jer dobiva od starca i pelene, slojnice, kolica i igračaka! I isto tako izdati priručnik! Možete oglašavati, a dobri ljudi će vam dati dar i stvari i ono što trebate! Gotovo sam dao novi krevet. Za djecu vaša ljubav i briga su važnija, a ne skupe stvari, igračke itd. A u siromašnoj obitelji možete podići sretnu djecu! Neka ne studiraju u privatnim školama i skupim sveučilištima. Ovo nije jamstvo budućeg blagostanja. U obitelji smo četiri, svatko je dobio visoko obrazovanje u državi. sveučilišta, na proračun. Ne gladujemo, svi imamo dobre obitelji, pomažemo jedni drugima. NEMOJTE UZVETITI SPRJEČAVANJA! NEMOJTE UČINITI SVOJU DUŠU, NEMOJTE UTAKITI VAŠE DJECE.

    Osobno sam postigao pobačaj samohipnozom. Prisila sam se odbiti ovaj plod svojim naporima i tijelom. Tako možete i pokušati.

    Kako izazvati pobačaj u tjednu 15? kuća

    Ne znam jesam li trudna ili ne, ne smijem otići do liječnika, kako saznati jesam li trudna ili ne, i kako se riješiti trudnoće, savjetovat ću vas da mi nešto savjetujete, trbuh mi je bol, postao sam impotentan. i prije), malo mučnina, glavobolja boli, što da radim?

    Djevojke, ne idite na abortus, ništa ne ostavlja bez traga, svaka kap dječje krvi će se vratiti kao stara žena. U nekom trenutku, jednostavno ne razumijete da će svaka vaša djeca samo poboljšati vaš život. Kasnije ćete to shvatiti. Uvijek će biti poteškoća, a vaše dijete jedino je vrijedno živjeti.

    Djevojke! Savjetujem svima za pobačaj 2 puta dnevno za miješanje menstrualnog protoka (50 mg) i sok od naranče (100 mg) i piti na prazan želudac, nakon 3-4 dana uzimanja, imate pobačaj, osobno provjereno i moja djevojka, uspješno pobačaj!) )

    Stomping pomaže u bilo kojem trenutku.

    Čitao sam i kose na kraju! Kameno doba. Trampling da biste dobili osloboditi od trudnoće.... Znati odgovoriti za svoje postupke - rađati. I ja sam postala trudna s djetetom u naručju, sada dječak je 9, djevojka 8 - on ne bi posebno planovao takvu razliku, ali bila je najbolja. Snimanje jednom za drugim i to je to.

    Svatko tko je zainteresiran za pobačaj: knjiga Andreja Lomachevskog "Kazneni pobačaji". Pročitaj. Razmislite o tome.

    Pomozi molim. Reci mi. Imam troje djece. Imam 22 godine. Imam utrobu s dvije rogove. Sve trudnoće su kesiril. Posljednji put Kesiril prije 4,5 mjeseca. Rekao je da se trudnoća uopće ne može zaustaviti. Trenutno imam 7-8 tjedana. Kao i kod minimalne opasnosti možete se riješiti trudnoće kod kuće., Hvala unaprijed.

    Pomoć liječniku od 15 tjedana rekla je da neće imati abortus. Molim te, molim te da možeš popiti. molim

    Kakva glupost... Ako imate pobačaj, to je samo u bolnici i slučaj je. Sada trudnoća u bilo kojoj dobi neće nikoga iznenaditi. I dalje ne razumijem zašto čekate do 15 tjedana. Zašto povucite i ne idite prije u bolnicu.

    A za one koji vole analni ili oralni seks, to ne uzrokuje trudnoću. Ne razumijem... pogotovo kad u 30 godina nose takve gluposti.... Sada svatko ima pristup Internetu svugdje, barem pročitajte informacije tamo...

    Djevojke, razmislite! Ako ste trudni, ne biste trebali raskinuti trudnoću jer ste počinili ubijanje vlastitog djeteta. Da, možda neće biti lako za neko vrijeme, ali sve će biti u redu i na kraju ćete biti sretni! Ako ubijete svoje dijete, možda će vam biti lakše fizički, ali moralno, psihički, to će biti vrlo teško za vaš život, to će vas ubiti kao osobu iznutra. Nakon užasa koji ga izradite bit će vam teško postati sretni, a to je najvažnija stvar u životu. Fizičke poteškoće su mnogo lakše prevladati od mentalnih! Bez obzira koliko je mala plod, još uvijek je vaše dijete!
    A i vrlo ozbiljna činjenica da je ubojstvo veliki SIN pred Bogom, koji neće proći neopaženo u vašem životu. Svatko zna da dolazi kazna za grijehe, tako da ćete u svakom slučaju biti kažnjeni zbog smrti djeteta. Stoga, ako ste trudni, to je Gospodin koji vam je dao bebu, što znači da će osigurati sigurnost i uređaj u vašem životu. Danas u Rusiji nema nikoga tko ne umire od gladi zbog prekrasne bebe koja se pojavila!
    U ekstremnim slučajevima, bolje je roditi i ostaviti dijete u sirotištu nego da ga ubiti. Zato svejedno dajete život djetetu i dajte mu priliku živjeti i razvijati se, a ne ubiti, a time uništavati njegov život!
    Nemoj biti glup! bez obzira koliko ste stari, dijete će vam dati sreću.

    Dobro došli! Napravio sam test i pokazao mi se 2 trake. Nekad sam prevario dvije čaše joda s mlijekom, ali ništa se ne događa. Što da radim?

    Lisa, pokušaj zamoliti svog prijatelja da gazi na trbuhu prije pobačaja. Sve ove tablete su bilje, masti, itd. samo pokvariti svoje tijelo. Priroda je tako uređena da je fetus zaštićen od kemije, a samo ga vanjski utjecaj može pomoći da se kreće. Prije mjesec dana, također sam se riješio prekoračenja. Prije toga, jednostavno nisam pokušao.

    I ja sam također gurnuo trbuh, ali ne i ono što se nije dogodilo. Možda ne radim to. Pomozi molim

    Laura mi možeš reći kako splon pobačaj. Imam 5 tjedana trudnoće, imam troje djece, ali moj suprug više ne želi mi reći što da radim.

    Prije 2 tjedna imala sam medicinsko pobačaj i imala sam krvarenje, a krvarilo je isteklo vrlo malo krvi, ali krvarenje je trajalo 2 dana. 3. dan je bilo vrlo malo krvi i sve se zaustavilo nisam mogao shvatiti da sam imao pobačaj ili ne

    Gost, moja djevojka gazi na trbuhu, lažem i u to vrijeme napuštam trbuh sa svojom snagom. Stisnula je noge u trbuh sa svojom moći. Trebalo je oko sat vremena. Pokušajte gnjaviti vas će uspjeti.
    Ne pijte pilule bolje. Imaju gotovo nikakav učinak na fetus, ali vas uništavaju.

    Djevojke, djevojke, žene. STOP. STOP UBOJAVANJE B-B-I-B-A-T-B NEVJEROJATNE DJECE. Jahve, Bog vas je poslao na spasenje. Sve teškoće su prolazne. Sada vam se čini da je život gotovo ako nemate pobačaj. Vjeruj to nije. To će potrajati i sve će se promijeniti. Gospodin će vam dati sve što vam treba. Trebate samo dati život djetetu. STOP Javi Vas. STOP

    Bog kažnjava. Noćna mora, takvi odrasli, ali govore sve vrste besmislica! Kakvo bog vraga! Ne, probudi se!
    I na trošak pobačaja, naravno, proizvodi bijedu, raste neželjena djeca! Također bolje! Onda odrastaju manijci / alkoholičari / ubojice i pitaju ove protivnike abortusa, "Gdje su oni iz Rosseushke, boga", promatra. " Tfu na tebe...

    Tko bi trebao anonimno roditi Rod.dom napisati. Sve je moguće. Nemojte riskirati svoje zdravlje. b9688889300 @ yandex.ru

    Pozdrav, u razdoblju od 19 tjedana, situacija je teška, uterus je pomaknut na lijevu stranu i stavlja pritisak na bubrege. Želim provocirati sada, jer znam što će liječnici reći da prekinu trudnoću (kao što je već bilo) da pomogne nekome da izazove pobačaj

    Tryndets, čitam i kreće kose.
    Palačinka. Djevojke, molimo Vas da se zaštitite, pijete pilule za kontrolu rađanja. Nemojte se rugati djeci. Da, postoje naznake pobačaja, ali samo u bolnici riskirate svoj život!
    I što je najvažnije, misli s glavom, a ne s nekim drugim mjestom.
    Odakle nijedan post nije bolestan, znate što su stvorenja na ovom svijetu.

    Pozdrav, trudna sam, razdoblje je 2-3 tjedna, želim pobačaj kod kuće, reci mi kako to raditi

    Pozdrav, počela sam uzimati tablete kod kuće, zbog medicinskih prekida trudnoće. Kao što je liječnik rekao, počnite razmazivati. i na toj tišini. Donji trbuh povlači, ali ne mnogo. Ovdje sjedim i brinemo hoće li plod izaći. Reci mi, ovo je normalno stanje. ili promet nije uspio

    Zapravo, pobačaj se prakticira od antičkih vremena kada nije bilo lijekova. Žena je bila vezana za stol, a svećenici (u pravilu, to su bile žene koje su znale gdje da se tiska) ustadoše na njih i počele trljati na trbuhu dok se krv nije povukla. Iz ovoga, nitko nije umro.

    Ti si samo ubojica djece i ništa drugo

    Djevojke su sladak! Ja sam uspješna 30-godišnja žena. Oženjeno dijete živi 6 mjeseci u Sjedinjenim Državama. Odgoda 3 dana. Otišao sam na skupu kliniku klinova za 7-10 dana. Liječnik kaže da ode kući, idi dolje u teretanu, pijte plan B, koristite pilule poput ove na Postinorovom mjestu i ako ništa učinite, nakon 9 dana. Nemojte slušati šaljivce da idete u kliniku. Da, trebaju ići kako bi saznali vrijeme, a zatim nakon menstruacije da nema ništa preostalo. Ono što sam vidio. Planirajte b, odmah poslije 2, izvarak lišća, čučen u dvorani s 40 kg opterećenja. Ležim u kupaonici uživajući čašu vina i voile. Jutros je započeo mjesečno. Ne poslušajte nikoga do 12 dana. Ne možete ništa učiniti nakon 2 tjedna liječniku, nemojte se bojati, oni to vide svaki dan. A oni sami pobačaju 5 puta, a svatko od nas ima grijeh. I ja ću dodati: Ja sam uspješna žena, a ne želim roditi plemenske kraljice da rodim djecu. Imam 30 sina, muž je sljedeće dijete, ako Bog to hoće, to će biti 35, a to će biti planirano izvan mjesta. U ovom trenutku, stavljam spiralu da će biti više takvih nesreća. UTB je baš kao da nitko nije spasio...

    Ovdje je sva djeca. što lijekovi? što nafig folk lijekovi. Idite do liječnika i nemojte samozdraviti! još uvijek živite i živite i rađate u budućnosti! Otišao sam i učinio, i nitko neće znati sve osim tebe i liječnika! Kakva ta glupost ti si ovdje! mrzim čitati! i ako se tako bojite liječnika, onda razmislite o tome neko vrijeme, a zatim zgrabite glavu i što o tome kako i zašto! nema riječi samo prostirke!

    Imam 28 godina, sretno sam oženjen, imam tri godine. Uvijek je tvrdio, koliko je ovdje - trudna, rađaju! Ili nemoj zajebavati. Sada je sve drugačije. Htjeli smo dvojicu sada za 3 i 4 godine. O trećem, koji sam naučio u 5. mjesecu, uskoro će biti dvije godine. Nakon deset mjeseci nakon porođaja opet je letjela, zaštićena svijećama, pobačavala, odlučili smo piti Regulonove tablete - deset mjeseci pomogao, prije mjesec dana, dvije trake - nisam propustio pilulu dnevno. Prvoga dana kašnjenja pio sam 2 tablete postnora, dva tjedna kasnije opet su ih pili - embrij je na mjestu, uspješno se razvijao. Sada je 7-8 tjedana. I reci mi da rodim? Nakon hrpe pilula i troje djece. Brad. Svatko ima svoju situaciju, au mom slučaju je NECESSARY imati pobačaj ((((inače, u svakom slučaju, moron će se ionako roditi (((i općenito se protiv pobačaja

    Prodat ću lijek za ma mifepriston 600 mg + misoprostol 800 mg. 89055582167

    Laura što ste mjesec dana poubijali, imam 15 tjedana, hoću li uspjeti?

    Imala sam seksualni odnos s parom s kondomom, ali nekako je izblijedila, a većina sperme ostala u meni ostao je u predgrađu, ali sam imao taticu spermu u meni. Tip je kupio tablete (ricougol) koje sam pio odmah i navečer, a sljedeći dan također pijem dva pića jedan po jedan za 5 dana. Možda ću biti trudna.

    Mogu vam pomoći da nađete pilule za pobačaj, Skype adrian.rusu28 ili Viber +37378219731

    U konzultacijama sa ženama, medicinski obortusi se kreću do 5 tjedana, svugdje je cijena drugačija, od 7 do 10 tr, nakon 5 tjedana samo za čišćenje.

    Ja ću pomoći da se riješite trudnoće, to jest, ja ću reći gdje i koje tablete kupiti, pisati

    Samo jaki ljudi mogu misliti da su trudni zbog činjenice da je sperma pala na trbuh ((
    dečki, apsolutno ste kontraindicirani da izađete, jer možete zatrudnjeti od vjetra. Ili mislite da ste trudni zbog činjenice da je vaše razdoblje bilo odgođeno za tjedan dana, a nikada niste mislili da bi moglo doći do hormonskih neuspjeha i stoga nema razdoblja...
    I usput, kad zatrudnite, nikada ne postoji razdoblje tijekom trudnoće i test može biti pogrešan. Pa p...... doktoru, a ne e... glavu s vašim tupim pričama. Normalni ljudi će me razumjeti i podržati. umjesto normalnog, idite na psihologa.

    Znam najučinkovitiji način da se riješite neželjene trudnoće.
    1.Abort
    Kupite kod Domestos kućanskih kemikalija i katranskih sapuna (najčešći)
    Dođite kući, tuširajte, pokrivajte dasku za glačanje s nepotrebnim listom.
    Pripremite sve za sam postupak:
    1. Crush katran sapun
    2. Pripremite 300 grama doma i 150 grama votke (po mogućnosti vodu od papra)
    3. Prije kupnje rukavica za pranje suđa.
    Proces postupka
    1. Dajte pripremiti votku u jednom gutljaju
    2. Nosite rukavice
    4. Usne usne ulja i vagina s katranskim sapunom.
    5.Lako na dasci za glačanje.
    6. Stavite pripremljene domaće u vaginu.
    7. Postavite na ploču točno 1 sat.
    8. Prethodno steknite tehničku vodu.
    9. Sat vremena nakon nanošenja Domestos opere vodu i venu iz točke 8.
    10. Prilikom pranja, embrij će izaći s debelim krvavim sluzom.
    Ovaj pobačaj može biti učinjeno do 3,5 mjeseca.
    Imati dobar pobačaj!

    Ako ste išli mjesečno nakon seksa, to ne znači da niste trudni. Neki su već trudni, ali mjesečno mogu ići do 3 mjeseca

    Prethodno su neželjene trudnoće uklonjene samo obilježavanjem. Doista najbolji način. Nedavno sam se izgubio na donjem abdomenu djevojke, dijelu gdje se nalazi mjehurić. Ne dugo, samo malo bolesno.

    "Djevojčice, moje dijete ima godinu dana, želim se riješiti ove trudnoće, mislim da bih ga trebala otrovati pilulama ili ga slomiti, a onda ga izbaciti. Još jedna mogućnost u kadi s rješenjem kako bi ga spalila... samo će vikati biti zastrašujuće za susjede. Ili možda samo baciti u smeće, zimi - tako zamrznuto! Možete li mi reći tko je pod takvim uvjetima učinio pobačaj? Koja su metoda korištena. "

    Svijet je poludio. koliko je lako, žene, govori o ubojstvu vašeg djeteta. Zašto su žene tako lako uprskali svoju djecu u zahodu?
    Jednog dana ćete se susresti s djecom licem u lice, i svi će te voljeti, unatoč činjenici da si ih ubio! I ta ljubav prema tebi!
    Nakon seksa morate biti spremni za trudnoću i pažnju - roditi i pustiti ovo dijete! Djeca su rođena iz seksa!

    Imam više od tri tjedna trudnoće, ali istodobno sam jeli pilule (ne zatrudnjeti), ali nisu pomogle. Želim završiti trudnoću kod kuće, recite mi najbolju verziju toga. Imam 30 godina i imam dijete.

    I što treba učiniti kad embrion izlazi nakon obilježavanja? Hoću li odmah morati vidjeti liječnika ili ne? Može li početi jaki krevetić? Ili hoće li mjeseci proći? Imam razdoblje od 5 tjedana.

    Bok Molim te, recite mi ako mogu zatrudnjeti za jedan sek.so do sada bez kondoma, ovaj put su zaboravili i sada je kašnjenje 4 dana test nije pokušao

    Anna, ne brini. obično zatrudni za ravnopravnost spolova.

    Pa, duryyyyy! Jebi se... Saznao sam, ali nema zaštite. Pitajte svog susjeda ako ste trudni ili ne. Ovdje, kako oni znaju? Idite na ultrazvuk i ondje će vam sve reći i pokazati ako nema dovoljno mozgova.

    Nadam se, molim te, recite mi kako ste riješili pitanje trudnoće?

    Savjetuj ti koji će pilule pomoći, moja trudnoća je 10 tjedana. Kako napraviti pobačaj kod kuće.

    Olga, što si pokušao

    Pomoć, pokušao sam sve, pobačaj se ne događa, nitko ne zna što je trudno, pio sam sve što je preporučeno.

    Prokleto sam čak i uspon u omču, 18 tjedana vidio pilule ne pomažu, liječnici odbili na 10 tjedana, što učiniti?

    Izgleda kao trudnoća u 7-8 tjedana, molimo vas da se konzultirate, testovi ne pokazuju trudnoću.

    Djevojke, slatke, ne čine takvu pogrešku, nemate pobačaj. Uštedite malo života i vidite - sve će raditi u vašem životu!

    Mira, kako se osjećate i što je s trudnoćom

    Mira, kako se osjećate i svoju trudnoću

    Imam troje djece u najmanje dvije godine, imam razdoblje od 6 tjedana trudnoće, a rekli su mi samo čišćenje i ne želim čišćenje, molim vas, recite mi ima li kućnih metoda za pobačaj?

    Trampling i samo tramvajanje. Djevojčica je satkala na trbuhu, a nakon toga počelo krvarenje i on je napustio moje tijelo.

    Victoria, kakav je bio tvoj pojam?

    Pozdrav, redovito se seksam. Evo odgode za 10 dana, ako sam trudna, recite mi kako brzo i učinkovito riješiti fetus?

    Sam se bavio samohipnozom da moje tijelo odbacuje plod, da ga mrzim, satima s njom svaki dan i pomogla mi

    A ti nisi učinio ništa osim prijedloga

    Bok Trudnoća 7 tjedana. Ne mogu roditi jer već imam dijete od 11 mjeseci. Moj muž i ja spavali smo u kondomu. Kako se to dogodilo tako neshvatljivo. Ne možete otići u bolnicu iz određenih razloga. Kako stotinu posto može učiniti pobačaj?

    Također sam pomogao uporni self-hipnoza, svakodnevni rad na sebi. Predložio sam da moram imati pobačaj i došao.

    Anastasia, jeste li već pokušali učiniti nešto?

    Pokušajte se protresati ili podići nešto tešku, to mi je pomoglo

    Približava drugove... Što nosiš. Elementarne stvari ne znaju, ali se noge već rastu. Biologija u školi morala je slušati. Majke koje pišu da je "ubijanje strašan grijeh", gdje uzimate takve "lijepe" one. Bolje je živjeti u siromaštvu, bez obrazovanja, na vratu roditelja, ali imati neželjenu bebu, koja nije napravljena od dalekog uma, kojoj ćete mrziti cijeli život zbog propalih planova. Nemojte roditi ako sada nije potrebno, nemojte pokvariti svoj život, to je lijepo i dano nam je jednom. Za posebnu podjelu pilića koji će vrištati da griješim grijehom u paklu (ja sam 24, veliki posao, volio muž i pristojan gestacijski dob)

    Dobar dan. Djevojke, ako želite imati pobačaj, prekinuti rok trajanja trudnoće e-poštom, možda ja mogu pomoći

    "Mama" kako se obratiti, jako me treba hitno.

    Bok Kako razumjeti točno i točno kod kuće da sam trudna. Bez menstruacije, bolne prsa, često spavam do večere i nemam dovoljno spavanja, vuče donji trbuh.....